Trend

Kézitáskák télire – ez most a trend

A nők legjobb barátai nem a gyémántok, ahogyan azt sokan elhitték Liz Taylornak, hanem a csinos, mindenféle kincset és kacatot elnyelő kézitáskák. Ezek kísérnek el minket nap mint nap munkába, randevúra, bevásárlásra, sétára, és megbízható társként kimentenek a legkényelmetlenebb helyzetekből is. Egy jól eltalált táska a nő éke és büszkesége, és sokkal többet mond rólunk bármely másik ruhadarabunknál vagy kiegészítőnknél. Válasszuk hát meg gondosan ezt a becses kelléket idén ősszel is!

A táskákkal is úgy vagyunk, mint a cipőkkel – akármennyi is van otthon, egy újabbnak mindig akad helye a szekrényben. Azt sem vetheti senki a szemünkre, ha a tél közeledtével ösztönösen jelentkezik bennünk az igény, hogy a szezon trendjeinek és időjárásának megfelelő darabot szerezzünk be. Legfőbb ideje hát, hogy kicsit tájékozódjunk, és megnézzük, ezen a télen milyen darabok lesznek divatban!

 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Még több táska az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top