Trend

A szezon kedvenc körömlakkjai

Ha tudni szeretnéd, hogy az őszi-téli szezon legdivatosabb manikűrjeit milyen lakkokkal készítheted el, érdemes végignézned a lenti listát. Összegyűjtöttünk jó párat, amelyek segítségével otthon is csodás körmöket készíthetsz pillanatok alatt.

Visszafogott elegancia

 A természetes színek szerelmesei ősszel sem kell hogy félretegyék nude árnyalatú körömlakkjaikat, ugyanis abszolút trendinek számítanak a velük készített manikűrök. Mondhatni igazi jolly jokerek, amiket télen-nyáron bátran viselhetünk. A minta nélküli változatok abszolút divatosak, hatalmas előnyük, hogy szinte minden színű és fazonú öltözékhez jól illenek. Ha valaki azonban mégis szeretne egy kis különlegességet csempészni körmeire, bátran próbálja ki a negatív tér körömdíszítést, ugyanis remekül mutat visszafogott színekkel is.

1. CIEN Nail Polish Körömlakk

2. Catrice Ultimate Nudes Körömlakk

3. Maybelline Colorama Körömlakk

4. Lovely Nude Körömlakk

5. Oriflame The One Tartós Körömlakk

 

Drámai színek

Ősszel és télen nem csak az öltözködés terén, hanem a sminkekben is szívesebben választunk sötétebb árnyalatút. Ez alól pedig a manikűr sem kivétel. A mély bordó, a sötét szilva vagy a méregzöld árnyalatok igazi drámai hatást keltenek, matt változatban pedig az egyik legnagyobb trendnek számítanak az idei téli szezonban.

1. CIEN Nail Polish Körömlakk2. L’Oréal Color Riche Le Vernis Körömlakk

3. Moyra Körömlakk

4. Avon Nailwear Pro Hosszantartó Körömlakk

5. Rimmel Salon Pro Kate Moss Körömlakk


 Vidám árnyalatok

Igaz, vége van a nyárnak, de vétek lenne az élénk színű körömlakkokat a fiók mélyére suvasztani. Egy vibráló pink manikűrrel éjfekete szerelésünket is remekül feldobhatjuk, sőt! Nem árt, ha csempészünk néha egy kis vidámságot a megjelenésünkbe télen is, hiszen a színeknek gyógyító erejük van. Egy borús napon pedig kinek ne esne jól némi könnyed huncutság.

1. CIEN Nail Polish Körömlakk

2. Lovely Baltic Sand Körömlakk

3. Astor Fash’n Studio Fruity Scent Körömlakk

4. Essence The Gel körömlakk 5. Claire’s Körömlakk

További szépségápolási tippek az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top