Trend

Így néz ki egy trendi nő idén télen

Köszöntsd idén a telet csábító burgundiban, metálosan fénylő bőrben, vagy szűzies fehérben!

Az idei téli szezonban biztos, hogy megtalálod a saját stílusodnak megfelelő ruhadarabokat és kiegészítőket, ugyanis a divat idén különösen széles skálán mozog!

Így néz ki egy trendi nő idén télen – A 7 legfontosabb trend tanács a télre!

1.Drámai burgundi és Fémes csillogás

A szezon egyik slágere a burgundi vörös, ami igazán nőies és drámai hatást kölcsönöz a viselőjének. Nemcsak feketével, vagy nude színekkel, hanem élénk mélykékkel is bátran viselheted! Idén télen kipróbálhatod a fehéret és a púderrózsaszínt is: tény, hogy jobban kell rájuk vigyázni, és elsőre nem tűnnek erőteljes színeknek, de a téli zimankóban arany és ezüst kiegészítőkkel feltűnő, mégis angyali megjelenés lesz a végeredmény!

2. Meztelen divat

Ha te is a naturális színek rabja vagy, akkor jó hír, hogy idén télen is tovább folytatják hódító útjukat! Ha a kabátod nude árnyalatú, a kiegészítőkkel a kedved szerint játszhatsz: ha élénk színnel párosítod vagány szerelést kapsz, de ha a táskádat, cipődet is a nude árnyalatok közül választod, izgalmas, mégis kifinomult hatást kelthetsz.

3. Pöttyök és kockák

Idén divat a pöttyös és a kockás is, és ha úgy tartja kedved, együtt is felveheted őket: a trükk annyi, hogy az egyik legyen sokkal dominánsabb, hogy megteremtsd a balanszot. Ha kevésbé szereted a feltűnést, akkor válassz egy nagy méretű, kockás sálat, de ahelyett, hogy a nyakad köré tekernéd, dobd át lezseren a válladon!

4. Kabát kavalkád

A legfontosabb téli ruhadarabunk a kabát és most rengeteg stílus közül választhatunk, csak győzzük szusszal! A szőrme kifejezetten divatos, akár díszként, szőrmegallér formájában is, de a klasszikus, elegáns fazonokat díszítő bőrrátétes kabátok mellett az oversized, a boyfriend, a kétsoros gombolású military és a parka is hódít. A kiválasztásnál ügyelj arra, hogy a fazon a testalkatodhoz passzoljon! Az igazán hideg napokon karcsúsított pufi kabátot is viselhetsz, így nem kell a Michelin emberke hatástól tartanod.

5. Rojt rojt hátán

A ’70-es éveket idéző rojtok a kabátoktól a cipőkön át a táskákig mindenhol megtalálhatóak idén. Ha tetszenek a rojtok, de mégsem szeretnél túlzásokba esni, akkor egyszerre csak egy rojtos ruhadarabot, vagy kiegészítőt viselj: választhatsz táskát is, vagy vagány rojtokkal díszített hosszú szárú csizmát és fogadd az elismerő tekinteteket!

Így néz ki egy trendi nő idén télen – A 7 legfontosabb trend tanács a télre!

6. Emeld meg a kalapod!

Ha szereted a feltűnést, válaszd a nagykarimájú kalapokat, de dönthetsz a kisebb, férfiasabb fazonú fejfedők mellett is. A lényeg, hogy olyan formát válassz, amiben jól érzed magad és illik a személyiségedhez és a ruhatáradhoz is. A stílusidegen kalap külön életre fog kelni, ezért ügyelj az összhangra!

Az ördög a részletekben rejlik

Sokszor elég egy finom bőrkesztyű, egy divatos napszemüveg, és egy szép táska, hogy életre keljen még a legunalmasabb szett is! Idén választhatsz a nagyméretű és az aviator fazonú napszemüvegek közül egyaránt. Fontos, hogy a kiegészítőid minőségére figyelj, mert az összhatást könnyen elronthatja akár egy replika táska is, ami minden második nőtársad könyökhajlatában ott fityeg. Ha álmaid táskájára hónapokat kellene spórolnod, az olcsó utánzatokat akkor is hanyagold! Helyette vegyél eredeti bőrből készült táskát: járj nyitott szemmel az outletekben, a leárazásokon és egész jó áron találhatsz rá hű társadra!

 

Még több téli divat az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top