Trend

DÍJAZTUK A STÍLUST!

Bemutatjuk az #ILOVEVANGRAAF játék nyerteseit

Legyen szó üzleti megbeszélésről vagy esti partiról, lezser, sportos, vagy éppen elegáns stílusról, a VAN GRAAF kollekcióiból bátran válogathatunk, és még többet hozhatunk ki egyéniségünkből. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a napokban zárult #ILOVEVANGRAAF Instagram-játékra beérkezett közel 100 izgalmasabbnál izgalmasabb outfit. Bemutatjuk a legkreatívabb szetteket, íme a 3 nyertes!

Irodában is csinosan, téli varázslat, az örök fekete. Ezek voltak azok a hívószavak, amelyek a játékosokat inspirálták, hogy megálmodott összeállításaikat a VAN GRAAF áruházakban le is fotózzák. Az igazán kreatív outfitekben a márka kínálatának nagy része visszaköszönt. Színes szoknyák, vidám kabátok, meleg pulcsik, vagány bőrdzsekik, csinos bokacsizmák, táskák és kalapok megannyi variációja érkezett a versenyre, közülük Lakatos Márk, a népszerű stylist által vezetett szakmai zsűri választotta ki a 3 nyertest.

Győzött a letisztult sikk
Az első helyet Szigeti Réka szerezte meg, aki rutinos játékosként egyből három képpel is nevezett a játékra, mindegyik témához egy-egy összeállítást választott. Réka biztos divatérzékkel választott a ruhák közül, de egy kis beleszólást párjának is engedett a válogatásba, aki a fotós szerepét is magára vállalta. A nyertes fekete-fehér-bordó outfit végül az “Irodában csinosan” témához kapcsolódott.  
 

DÍJAZTUK A STÍLUST!

Ezüstérmes a lezseren vagány
A második helyért járó nyereményt Juhász Péternek ítélte oda a zsűri, aki szintén három összeállítással pályázott. Végül az az outfit nyert, amire a legkevésbé számított: “Az örök fekete” kategóriában indított vagány, bevállalós stílus győzött bakanccsal, melegítőnadrággal, motoros dzsekivel, hátizsákkal és laza kötött sapkával.
 

DÍJAZTUK A STÍLUST!

A bájosan csajos mindig nyerő!
A VAN GRAAF Instagram-játék bronzérmese Horváth Henriett lett, aki már régóta rajong a márkáért. Egy szett mindent vitt: Heni nagy kalaprajongó, így ehhez válogatta össze a többi darabot, ami végül a “Téli varázslat” kategóriában indult. A kalap és a szoknya igazán bájos összhatása a zsűrit is levette a lábáról!
 

DÍJAZTUK A STÍLUST!

A nyereményeket a három szerencsés nyertesnek Hodop Tünde, a VAN GRAAF magyarországi áruházainak vezetője és Lakatos Márk stylist, a szakmai zsűri elnöke a Marie Claire Fashion Days keretében adta át, 2015. november 14-én.

Gratulálunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top