Trend

Ezt árulja el a férfiról a cipője

Ha ismerkedsz valakivel, nézz a szemébe! Ha azt is tudni szeretnéd, milyen ember az illető, akkor viszont a lábára vess egy pillantást. A cipő ugyanis a jellem hű tükre mindkét nemnél. Megmutatjuk, mit árul el a férfiakról a lábbelijük.

Ahogy öltözünk, az ránk vall, még akkor is, ha nem tulajdonítunk jelentőséget az ruházatunknak. A férfi cipője is felér egy önvallomással, és ha jól tudunk belőle olvasni, hamarabb eldönthetjük, hozzánk való-e az illető, vagy inkább mielőbb húzzuk fel a nyúlcipőt, és keressünk mást! Lássunk most a teljesség igénye nélkül néhány férfi- és cipőtípust!

Vitorláscipők

Ezt árulja el a férfiról a cipője

Szíve szerint mindig egy büszke vitorlás fedélzetén feszítene, de erre nincs gyakran alkalma. Igazi álmodozó, aki annak szeretne látszani, amivé válni akar, de vagy mersze, vagy lehetősége nincs, hogy ezt megtegye. Általában ők a mama kedvencei: ártatlan, kedves fiúk, akikre azért még a szárazföldön sem biztos, hogy rábíznánk az életünket.

Oxford

Ezt árulja el a férfiról a cipője

Az oxford cipők igazi vizuális élményt nyújtanak, elegánsak, ízlésesek és drágák is. Aki ilyet hord, ismeri a divatot, és tudja, mitől döglik a légy, és azt is, hogy mit jelent az igazi minőség az élet legtöbb területén. Azért légy körültekintő: ne ájulj el azonnal az eleganciájától és stílusérzékétől, hanem győződj meg róla, hogy a szíve mélyén is olyan kifinomult-e, mint a külsejében.

Szandál és papucs

Ezt árulja el a férfiról a cipője

Hacsak nem a vízparton vagy medence mellett találkozol ilyennel, akkor ébredjen fel benned a gyanú, hogy ez a srác túl laza. Olyannyira, hogy azt már hanyagnak is lehetne mondani. Egy igényes férfi még nyáron sem engedi el magát annyira, hogy strandfelszerelésben parádézzon az utcán.

Desert Boots

Ezt árulja el a férfiról a cipője

Laza, könnyed eleganciára és jó ízlésre vall az ilyen cipő. A viselője nagy valószínűséggel szellemes és jó társalgó, szórakoztató partner, aki ismeri a jó borokat, a trendi bárokat éppúgy, mint a legjobb hangulatú kiskocsmákat. Ez a cipő önbizalomról, de nem önhittségről tanúskodik: aki ilyet hord, tisztában van a világ és a saját értékeivel is, de nem kérkedik vele.

Gumitalpú vászoncipő

Ezt árulja el a férfiról a cipője

Aki ilyet visel, az vagy még iskolába jár, vagy nagyon egyáltalán nem foglalkozik a cipődivattal. Az ilyen cipők azoknak valók, akik szeretnek rendezetten kinézni, de ezért nem szívesen tesznek különösebb erőfeszítést. Ha vicces, szokatlan kapcsolatra vágysz, ez a pasi neked való – legalábbis rövid távon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top