Trend

Mit vegyek fel az Operába? – alkalmi cipők trendje 2016-ban

A tél beálltával egyre kevesebb a lehetőség, hogy a nyitott, csinos cipőcskédet és szandáljaidat "megsétáltasd", de azért ne csüggedj: ilyenkor jön el az ideje ugyanis az igazi szezonja az operaházi előadásoknak, ahol megvillanthatod legújabb kedvenced. Lássuk, mit viselnek idén az ilyen elegáns alkalmakkor a trendi nők!

Úgy tűnik, nem a kihívó, extrém darabok lesznek túlsúlyban idén a színházak és operaházak bársonyszőnyegein, hanem sokkal inkább a szolid, diszkrét ízlésnek megfelelő cipők. Persze egyéni döntés, hogy ki mit húz a lábára ilyen alkalmakkor, de mivel az ezek az események nem csak a kultúra élvezetésről szólnak, hanem egyúttal finom társasági érintkezéssel egybekötött nyilvános divatbemutatók is, ezért a mi tanácsunk az, hogy inkább ne ilyenkor engedjünk szabadjára a kreativitásunk, és az önkifejezést is szorítsuk kicsit a háttérbe. Okosabb, ha az Operában nemcsak az illemet, de a többség trendjét is követjük. Például ilyen alacsonyabb sarkú, egyszerű fazonú klasszikus cipőkben. Jó hír, hogy azért ennek sem kell teljesen sivárnak lenni: a klasszikus, mindig aktuális fekete mellett felhúzhatunk ilyen szabású cipőkből olyat is, amik jobban csillognak. A gyöngyökkel, strasszokkal (tehetősebbeknek drágakövekkel) kirakott cipők idén kifejezetten divatosak.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha túl unalmasnak találod a fenti stílust, egy kicsivel magasabb sarokkal és némi dísszel is megpróbálkozhatsz – ezzel még nem fog kinézni soraiból az úri közönség. Fiatalabbaknak ajánljuk ezeket a darabokat:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top