Trend

Téli trend 2015 – utcai cipők, csizmák és bakancsok

Az idei téli csizmatrendekről már ejtettünk pár szót, de ahhoz, hogy teljes legyen a kép, át kell tekintenünk az egyszerűbb és praktikusabb téli lábbelik divatját is. Nem viselhetünk ugyanis mindig combközépig érő, fűzős latex csodát, hiszen a zord időjárásban néha sokkal célszerűbb, ha a hagyományos bakancsok és télálló cipők közül választunk utcai viseletet.

Vannak olyan lábbelik, amik soha nem mennek ki a divatból – no nem azért, mert annyira fantasztikus a desig-juk, hanem mert egyszerűen nincs náluk jobb bizonyos helyzetekben. Különösen igaz ez a téli cipőkre, amiket általában nem az eleganciájuk, hanem a tartósságuk és hasznosságuk miatt kedvelünk. A bokáig érő téli latyak és a csúszós, jeges, sóval felszórt járdák nem a leheletfinom bőrből varrt tűsarkú csizmáknak valók: az ilyen nehezített körülményekhez bizony valódi “terepjárók” kellenek: vaskos talpú, ellenálló anyagból készült bakancsok, vízhatlan, béléses csizmák és meleg, strapabíró cipők. Attól azonban, hogy ezeket a darabokat elsősorban a célszerűségük miatt hordjuk, még évről évre változik a divatjuk. Az alábbi fotógalériából képet kaphatsz arról, mik a téli utcai cipők és csizmák a fő stílusirányzatai 2015-ben!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top