Trend

Így öltözz esti balatoni koktélpartihoz!

Bármikor hozhatja úgy a sors, hogy meg kell jelenned egy koktélpartin valahol a Balaton partján, nem igaz? Biztos, ami biztos, készülj fel rá előre, és tájékozódj az az alábbi képsorozatból arról, hogy idén milyen a trendi öltözék a magyarok tengerénél egy elegánsabb összejövetelen, vagy éppen egy lazább, trendi buliban.

Lassanként megszokhattuk, hogy a Balatonnak megvan a maga divatstílusa – de szezonról szezonra formálódik és fejlődik a saját, önálló arculata. Az a csinos alkalmi ruha, estélyi vagy koktéldressz, ami jól működik a főváros nagy termeiben és felkapott szórakozóhelyein, a balatoni partikban nem biztos, hogy megállja a helyét. Idén a tó partján például kerülendő a dívás, nagyasszonyos megjelenés, helyette a laza, könnyed, pajkos viselet hódít világoskék, orgona, fehér és lila színekben. Időnként feltűnhet egy-egy stílusos retrodarab is, amely a 80-as évek elejét idézi, és gyakran találkozhatunk majd csíkos, virágmintás, sőt kézzel hímzett “szerelésekkel” is. 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top