Trend

Bikinidivat – ezt viseld idén nyáron!

Rég volt már olyan változatos a fürdőruhadivat, mint idén. A színek, minták, formák és díszítések sokaságának köszönhetően most mindenki könnyedén megtalálhatja a hozzá leginkább illő darabot. Összeválogattunk 20-at a nyár legtrendibb fürdőruháiból.

Jobb, ha felkészülsz, mert az idei fürdőruhák mellett nem lehet szó nélkül elmenni! Csak úgy vonzzák a szemet… Egyedi vonalvezetés, kacér megoldások, a szó legjobb értelmében vett feltűnő darabok uralják a fürdőruhadivatot. Míg a klasszikus formák pántokkal, fodrokkal, rojtokkal megbolondítva tértek vissza a kifutóra, új irányzatok is teret hódítottak a piacon: a retró, az ún. print mintázat, a mell alatt elvágott felsőrész, azaz a crop top az idei év nagy slágerei. Újra trendinek számítanak a hatalmas minták, legyenek azok gyümölcsök, virágok vagy geometriai alakzatok. Úgy tűnik, hogy idén nyáron tulajdonképpen bármit felvehetsz – kivéve a tangát.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top