Trend

A világ legromantikusabb nászutas-célállomásai

Bármilyen helyszín tökéletes lehet egy nászútra, azonban a romantikus célpontok azok, amelyek igazán meghitté varázsolhatják ezeket a napokat. Hogy melyek a legideálisabb városok a friss házasok számára? Összeszedtük nektek a legjobbakat! 
A világ legromantikusabb nászutas célállomásai

Párizs

Nem véletlenül hívják Párizst a szerelem fővárosának, ugyanis a mítosz szerint nem más, mint a szerelem hozta létre. Miután Párisz meghódította Heléna kegyeit, és emiatt kitört a trójai háború, a Szajnán lehajózva a férfi itt alapította meg a mai Párizs ősét. Legyen szó az Eiffel-toronyról, a Pont des Artsról vagy a Champs-Élysées csodás utcájáról, a város minden pontján művészekbe és romantikázó párokba botolhatunk. Azonban ha a pároddal szeretnétek elvonulni, és kettesben romantikázni, arra is van lehetőség, és egy meghitt szajnai hajóút is örök emlék marad.

Tahiti

Tahiti a Francia Polinézia legnagyobb szigete, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt számotokra. Itt akár olyan lakosztályba is foglalhattok szobát, ami az óceánon helyezkedik el. A sziget által nyújtott béke és nyugalom pedig tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy kipihenjétek az esküvői szervezkedés fáradalmait. Itt még akkor is találtok izgalmas programokat, ha esetleg kimozdulnátok a szobából. Mit szólnátok mondjuk egy romantikus naplementés hajókázáshoz vagy egy helikopteres kiránduláshoz a sziget felett?

A világ legromantikusabb nászutas célállomásai

Bali

Ha számotokra ugyanolyan fontos a tengerparti pihenés, mint a kultúra, akkor biztosan Bali mellett fogjátok letenni a voksotokat. Itt a hit és a mítoszok a hétköznapok szerves részét képezik. Napközben rengeteg program közül választhattok, sőt este is bőven akad látnivaló. Érdemes megnéznetek egy táncos előadást, hiszen igazi látványosságot jelent, és soha sem fogjátok elfelejteni. Este pedig a fehér homokos tengerparton összebújva elképzelhetitek a következő éveket, amit már férj és feleségként fogtok leélni.

Ha nemrég jegyeztétek el egymást a pároddal, és éppen az esküvőre készültök, akkor most itt a lehetőség, hogy megnyerjétek álmaitok nászútját! Az Air France és a KLM törzsutasprogramja, a Flying Blue most a mézeshetekkel járul hozzá a közelgő frigyetekhez!

A világ legromantikusabb nászutas célállomásai

Hogyan tudtok játszani?
1. Készítsetek egy videót az eljegyzésetekről. Meséljétek el benne a történeteteket, esetleg játsszátok újra az eseményeket, vagy csak egészítsétek ki az eredeti felvételeteket azzal, hogy miért titeket válasszon a zsűri.
2. Töltsétek fel a videót a YouTube csatornátokra ez alatt a név alatt: Flying Blue – #LoveMiles:+a nevetek (minta: Flying Blue – #LoveMiles: Pann&Peti), és használjátok a #lovemiles hashtaget.

A videókat 2015. július 2. és július 16. között lehet feltölteni.
Bővebb információ: http://bit.ly/FlyingBlueLoveMiles

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top