Trend

A nyári divatos formák

Nyugodtan mondhatjuk, most a bőség zavara van. Szinte minden divatos, de a legfontosabb szempont, hogy az egyéniséget hangsúlyozza.

Ez nagyon nagy szabadságot ad mindenkinek, és nem kényszerít senkit sem a sablonos formákba. A leggyakrabban használtak a nadrág-póló összeállítások.  A nadrág, akár női, akár férfi, legyen színes. Mindkét nem választhatja ugyanazokat a színeket: a fehér, a piros, a sárga, a világostól az azúrkékig minden árnyalata, a sárga csak jó választás lehet. A nadrágok szára még mindig szűkül, gyakran hajtókával készül, de ha nem, nyugodtan hajtsák fel vékonyan az urak és hölgyek egyaránt.
Nincs különbség a pólók kiválasztásánál sem. A könnyű pamut-viszkóz pólóknál ugyanazok a csíkos, egyszínű, kerek vagy inggalléros megoldások divatosak mindkét nemnél. Ugyanúgy, mint a kényelmes, a ruházat színével összhangban lévő könnyű, sportos mokaszin vagy színes tornacipő kiválasztása. Nagyon fontos, hogy a férfi pólók színesek, élénkek, gyakran meglepő absztrakt vagy virágmintásak, de gyakori az úgynevezett “török” minta motívum is. A férfiaknál a zakó viselete ismét virágkorát éli. A színes, kék, piros, sárga, zöld, de még a pasztellrózsaszín pamutvászonból készült béleletlen zakók is a mindennapi viselet részei.

A nyári divatos formák

A legdivatosabb formák a karcsúsított, ún. slim-fitt szabásúak, az ujja hossza is rövidül, a gombok, gomblyukak színesek. A női blézerek nagyon hasonlóak, színben, formában egyaránt. Nagyon fontos szerepet játszanak a kiegészítők, pl. egy szép öv, ezek kiválasztásánál a kontrasztszíneket válasszuk. A női ruha – nem csak nyáron – egyre fontosabb szerepet kap. Tulajdonképpen minden formájában divatos. Ismét divatosak a derékban elvágott, húzott vagy rakott szoknyák, a 60-as éveket idéző romantikus formák. A derékvonalat széles selyemszalaggal hangsúlyozzák. A ruhák hossza a szűkebb fazonoknál térdközépig ér maximum, de hordhatunk térd fölötti hosszan is. Szépen hangsúlyozza a nőies formát, ha a csípővonaltól lefelé a szoknya kicsit szűkülő formát mutat. Nyáron bátran hordjunk kivágott ruhákat. A vállpántos megoldások a laza, bő formáknál kényelmes és szép megoldások. A szűkebb szabásoknál a mélyebb négyszögletes megoldás nagyon elegáns, ugyanúgy, mint a csónak alakú nyakkivágás, ami gyakran kicsit ejtett vállvonallal párosul. Ez különösen hosszú nyakú hölgyeknek áll jól.

Látogass el honlapunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top