Trend

Emeld az ünnep fényét, ajándékozd meg magad egy sikkes frizurával!

Az év végi bulikra te is mindig különös gonddal készülsz? Ha az ünnepekkor sikkesen elegáns, sima hajzuhataggal szeretnéd elkápráztatni szeretteidet, de nincs időd fodrászhoz menni, egy jó minőségű hajvasalóval otthon magadnak is elkészítheted a frizurádat. A hajvasalás azonban kényes feladat, jó, ha betartasz néhány szabályt.

Nem mindegy, mivel egyenesítesz

A legkézenfekvőbb egy hajvasalóval szép sorra végigsimítani a tincseidet. Bár nyilván a hajad hosszúságától és típusától is függ, hány perc szükséges a frizurád elkészítéséhez, alapszabály, hogy jó minőségű hajformázó eszközökkel könnyebb elérni az óhajtott végeredményt. A gyenge minőségű eszköz vagy a túl magas hőfok könnyen roncsolhatja a szálakat, kiszáradhatnak, rosszabb esetben pedig meg is éghetnek.

A hajvasaló, ami vigyáz a tincseidre

Légy körültekintő – különösen festett vagy vékony szálú haj esetében –, és válassz olyan hajvasalót, amely jó minőségű, és hajkímélő kerámia- vagy titánbevonattal készül, illetve hőfoka szabályozható. A THX Turn Up The Heat Digitális Hajvasalója 80 Celsius-foktól 235 Celsius-fokig állítható, így az egészen vékony szálú és a nagyon vastag szálú hajat is kíméletesen és egyben hatékonyan formázza.

Hogyan formázd a hajad?

Először is fésüld ki alaposan a hajad, majd lassan húzd végig valamennyi tincsen a lapokat. Óvatosan kísérletezd ki, hogy a te hajad esetében mennyi ideig kell egy tincset kezelned a kívánt végeredményhez. A THX Turn Up The Heat Digitális Hajvasalójával könnyedén ráérezhetsz a megfelelő technikára, hiszen a digitális kijelzőn pontosan beállíthatod a megfelelő hőfokot, így otthon is sikkes külsőt varázsolhatsz magadnak, nemcsak az ünnepekkor, hanem akár mindennap!

Kizárólag a Tesco hipermarketekben kapható!

Részletek: www.tesco.hu/thx

A termékválaszték az egyes Tesco hipermarketekben eltérő lehet. A termékek a készlet erejéig elérhetőek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top