Trend

Új felesleges találmány született: a melltartószárító

Nem értjük a problémát, aminek ez lett a megoldása.

Egy újabb fantasztikus találmány látott napvilágot, ami tovább gyarapíthatja a csak pár alkalommal használt, szekrényben porosodó háztartási gépek sorát. Egy Los Angeles-i feltaláló állt elő a melltartószárítóval, ami semmi másra nem alkalmas, csak arra, amit a neve sugall, viszont legalább 35 ezer forintba kerül.

Új felesleges találmány született: a melltartószárító

Mi a haszna?

A szerkezet lényegében egy mellformájú hajszárító, és létrejöttét annak köszönheti, hogy a feltaláló egyik barátnője arról panaszkodott, mekkora szenvedés a melltartókat megszárítgatni, számolt be a történetről a Gawker nevű hírblog. Nem tudjuk mit érthetett ez alatt, talán hatalmas szivacsos melltartókat hordott, amik csak napok után száradtak meg? Vagy szárítógépben deformálta el őket sorozatban?

A melltartószárító előnyei közé sorolják, hogy megtartja a fehérnemű formáját, amit így már fél órával a mosás után felvehetünk. A feltaláló négy éven át tökéletesítette az első prototípust, ami most szebben néz ki, olcsóbb a gyártása, és még egy H-s kosarú melltartóval is elboldogul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top