Trend

“Napjaink divatdiktátora? Az utca!”

Remegett már meg a lábad egy fontos találka előtt? Nevettek ki azért, mert nem tudtál mit kezdeni a rakoncátlan hajfürtjeiddel? A VIVA Televízió saját gyártású átalakítóshow-ja, a Randikommandó olyan fiatal lányoknak segít, akik magánéleti válságuk miatt képtelenek egyedül talpra állni. Idén a lelki faktor különösen erős lesz a műsorban: Zsidró Tamás, Lendvai Lilla, Iszak Eszti és Vörös Reni a jelentkezők legmélyebb félelmeivel veszik fel a harcot.

„Napjaink divatdiktátora? Az utca!”Zsidró Tamás szerint az állandóan változó divatot szinte lehetetlenség követni, és természetesen arra is figyelni kell, hogy kinek mi áll jól. És fő a lazaság!

„Egy, az utcáról beeső hippi is megpróbálhatja, hogy olyan trendi legyen, mint Angelina Jolie vagy Johnny Depp. De jó eséllyel nem fog összejönni. Viszont nagyon ajánlom a fiataloknak, hogy nézzenek bele a tükörbe és mérjék fel az adottságaikat. Emellett azt javaslom, hogy senki ne feszüljön rá a dologra. Menjünk ki a négy fal közül, nézzünk szét, és a tömeg szavak nélkül tudtunkra adja majd, hogy mit szabad és mit nem a divatvilágban. Könnyen észreveheti bárki, aki beleesik a verembe, mert a magyarok kegyetlenül szeretnek ironizálni” – magyarázta Tamás.

A Randikommandó fodrásza hozzátette, hogy mindig hosszasan beszélget a kiválasztott lánnyal. Legtöbbször sikerül közös nevezőre jutniuk, de tudni kell azonosulni az alanyokkal.

„Én magam mindig nagyra tartottam a nőket. Az utcán például sose támadtam le senkit, és mondtam el a véleményem, fodrászként visszatetsző is lett volna, ha így teszek. A Randikommandó új évadában azt mutatjuk majd be, hogyan tehetik saját magukat a jelentkezők vonzóvá. Külsőleg és belsőleg is, ugyanis mindkettő nagyon fontos” – mondta el Zsidró, aki szabadszájúsága és persze tehetsége miatt vált a szépségipar meghatározó alakjává.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top