Trend

Ebben a szezonban sem kíméli a lányokat Zsidró Tamás

Zsidró Tamás alternatív fodrászversenyen érte el első sikerét, pályafutását pedig az ország egyik legkreatívabb hajszobrászánál, Perina Péternél kezdte. A Randikommandó következő évadában Lendvai Lilla és Vörös Reni mellett a lányok megújulásáért lesz felelős a mesterfodrász. A reality azonban idén új irányt vesz, a lelki dolgok boncolgatásával mélyebb hangvételű lesz a VIVA sorozata.

Ebben a szezonban sem kíméli a lányokat Zsidró Tamás„Biztos vagyok benne, hogy a nézők odalesznek az új évadért. Különösen azt a részt várom, amiben egy szőke bombázóból csinálunk vörös fúriát. Szó szerint, ugyanis a Randikommandó folytatásának egyik legszélsőségesebb reakcióját kaptuk ebben az epizódban. A lányka, amikor meglátta magát a tükörben, heveny káromkodásba kezdett, és percekig abba se hagyta a dolgot. Mindenki abban a hitben volt, hogy utálja a végeredményt. Egyedül én tudtam, hogy az örömtől kapott sokkot” – jegyezte meg nevetve Zsidró Tamás, a L’Oréal nemzetközi nagykövete, aki 2009 óta a Terézváros Mestere cím büszke tulajdonosa is.

Arra a kérdésre, hogy szerinte miért ér el évről évre kiemelkedő nézettséget a Randikommandó, a szakember így válaszolt: „Mert jóképű vagyok! A viccet félretéve: zseniális a műsor struktúrája, fantasztikus ruhakölteményekben, elképesztő sminkekben és szemet gyönyörködtető frizurákkal lépnek párjuk és párjelöltjük elé a lányok. Így nem túl meglepő, hogy a magukkal viaskodó tinik minket választanak, ha tanácsra van szükségük.

Pikírt megmondóembernek tartom magamat, így ebben a szezonban sem fogom kímélni a lányokat, akiknek általában csak úgy 60 százaléka fogadja el a tanácsaimat. Ugyanakkor, hogy ne csak korholjam őket, el kell mondanom, hogy nagyon bírom a tiniket. Hiszen nincsenek még elrontva, így nagyon is jól áll nekik a természetesség! Idén pedig a külcsín mellett a belbecs is terítékre kerül a sorozatban, ami sokak állát le fogja ejteni. Ezt bizton állíthatom” – magyarázta Zsidró, viccesen hozzátéve, hogy a lányoknak már csak miatta is követniük kell az új Randikommandó-szériát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top