Trend

“Te is nézhetsz ki úgy, mint egy modell!”

Divattanácsok Iszak Esztitől, a Randikommandó műsorvezetőjétől

„Te is nézhetsz ki úgy, mint egy modell!”A VIVA realityjének műsorvezetője fiatalkora óta él-hal a kifutók világáért. A híresség stílusát olyan világsztárok határozták meg, mint Kate Moss vagy Sienna Miller. Eszti amellett, hogy a Zsidró Tamás – Lendvai Lilla – Vörös Reni trió mellett a népszerű átalakítóműsor házigazdája, arra biztatja a fiatalokat, merjék követni a nemzetközi trendeket!

A csinos műsorvezető nemcsak a kisestélyik világában tájékozódik el jól, a hipszterkedés és a hanyag elegancia is közel áll Esztihez. A pályáját modellként elindító Iszak Eszti most tiniknek oszt tanácsokat.

1. Ne szomorkodjatok! A búbánat kiül az ember arcára, így rányomhatja a bélyegét a megjelenésetekre is. Legyen önbizalmatok, mert ha magatokban nem bíztok, mások sem fognak bennetek! A mostani forgatások során az egyik legmeghatóbb pillanat az volt, amikor egy munkanélküli fiatal lányt, aki sokat ült otthon egyedül, a barátja egy kiskutyával lepett meg.

2. A kevesebb néha több! Az elmúlt években azt figyeltem meg, hogy a tinik mindent mindennel felvesznek. A strassz, a leopárdminták és a flitterek borzasztó összhatást kelthetnek. Nem létfontosságú a feltűnősködés. Amellett, hogy szeretem kicsípni magamat, néha én is legszívesebben elbújnék a kíváncsi tekintetek elől. Ilyenkor maximum egy kis hidratálót és visszafogott szemhéjpúdert használok.

3. Tájékozódjatok a neten! Ha kifogytatok minden ötletből, és mégis inkább az otthon ücsörgést választanátok, legalább töltsétek hasznosan az időtöket! Csapjátok fel a divatlapok legfrissebb számát, és nézzétek meg, milyen stílust követnek a legnagyobb divatikonok. Jómagam is női magazinoknak köszönhetem, hogy magabiztosan forgolódok a kamerák kereszttüzében.

4. Fő a kényelem! Mindig érdemes elgondolkozni azon, hogy éppen hova mentek és oda mit illik viselni. A hétköznapokon gyakran előfordul, hogy nem veszek magassarkút, hanem inkább egy elegánsan sportos darabot választok. A barátommal gyakran járunk moziba, ott viszont szeretek csinosan felöltözni. Mi, nők, szeretjük, ha dicsérnek minket!

5. Ne hanyagoljátok el magatokat! Észre lehet venni, ha társaink nem tartják be az alapvető higiéniai szabályokat, így figyeljetek oda mindig az apróságokra. Egy kis balzsam, vagy némi aloe vera csodákat tud tenni az emberrel, használjatok napi jelleggel dezodort és akkor a tömegközlekedési eszközökön se kerülnek majd el titeket a többiek. Ha pedig megakadtok, és további tanácsra lenne szükségetek, nézzétek a Randikommandót, mert idén is nagyszerű sztorikat láthattok majd a műsorban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top