Trend

“Nem ciki divatlapokból öltözködni!”

Mindig érdekes látni, hogy honnan indultak el a magyar sztárvilág legismertebb arcai, így a Randikommandó műsorvezetőnője, Iszak Eszti is érdekes titkokat fed fel magáról. Eszti amellett, hogy izgatottan várja a belső megújulást is górcső alá vevő reality legújabb évadát, ma már csak nevetve emlékszik vissza apró divatbakijaira.

Iszak Eszti a hazai média kedvencévé nőtte ki magát a közelmúltban, a zenecsatorna csillaga azonban nem mindig volt az a tipikus címlapmodell.

„Tinikoromban, amikor végre-valahára megnőttek a melleim, állandó késztetést éreztem arra, hogy kivágott felsőkben járjak. Ráadásul ezt gyakran rikító, rózsaszín cuccokkal spékeltem meg. Visszanézve az akkor rólam készült fotókat, néha magam is elmosolyodom az összképen.”

A lány aztán nővé cseperedett, a Topmodell leszek című műsornak hála pedig Eszti közkedvelt hírességgé vált. Manapság a fiatal korosztály többsége őt szeretné követni, a VIVA közönségének igazi példaképként szolgálhat a műsorvezető.

„Nem ciki divatlapokból öltözködni!”

„Az a pár év, amíg modellként dolgoztam, rengeteget alakított a stílusomon. Minden nap találkoztam a legújabb divatfogásokkal, s ennek köszönhetően egyre kevesebb hibát követtem el.

Büszke vagyok arra, hogy mára felismerhető stílust tudtam kialakítani magamnak. Ez pedig bizony rengeteg fáradságomba került: divatblogokban búvárkodtam és női magazinokat forgattam éjjel-nappal. De megérte, mert végül elértem, hogy jól érezzem magamat a bőrömben, és végül elégedetten nézhettem a tükörbe. Tetszett az, amit láttam. De nagyon sokat köszönhetek a barátaimnak is, akik rengeteget segítettek abban, hogy mindez megvalósuljon.”

Iszak Eszti segítségére Zsidró Tamás mesterfodrász, Lendvai Lilla stylist és Vörös Reni sminkmester lesznek a VIVA saját gyártású sorozatának legújabb évadában, ami ismét óriási segítséget nyújthat a stílusukat kereső fiatal nőknek. Nem sikerült a randid? Kidobott a barátod, és új vizekre szeretnél evezni? A Randikommandó profi csapata segít!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top