Trend

“Ha elégedett vagy magaddal, azt mások is látják”

Megújult formátummal jön a Randikommandó új évada, amely idén a külső átalakítás mellett a belső tényezőkre is komoly hangsúlyt fektet. Iszak Eszti tolmácsolásában láthatjuk majd a realityben feltűnő lányok kalandjait, akik egy csúnya szakítás vagy éppen egy meghiúsult esküvő miatt kerültek a padlóra. A VIVA műsorvezetője mellett Lendvai Lilla stylist, Vörös Reni, a sminkek mestere, és a sztárfodrász Zsidró Tamás is azon lesznek, hogy elégedetten térjenek haza a műsor után a fiatalok.

„Ha elégedett vagy magaddal, azt mások is látják”„Örülök, hogy ilyen mértékben belelátunk a lányok problémáiba, mert ezáltal sokkal könnyebb nekik segíteni. Úgy gondolom, hogy Magyarországon és szerte a világon rengeteg olyan fiatal él, akik nemcsak hogy nem elégedettek magukkal, de szinte utálják a külsejüket, ez pedig kihat a lelkivilágukra is. Így nem tudnak teljes, egészséges életet élni.”

Eszti, aki korábban sikeres modellként dolgozott, az elmúlt hetekben minden idejét a forgatásokon töltötte.

„Amikor először részt vettem a sorozat felvételén, minden rész óriási élményt jelentett számomra, hiszen előtte nem kerültem ilyen közel a műfajhoz. Idén, ahogy tavaly is, minden alkalommal rácsodálkoztam az átalakulásokra, így nagyon örültem, amikor kiderült, hogy új évaddal jelentkezik a széria. Ez az egyik kedvenc sorozatom, mert személyes kapcsolat alakul ki köztünk és a lányok közt.”

A Randikommandó háziasszonya is arra esküszik, hogy létfontosságú belátni, hogy a szépség relatív, és optimizmussal és magabiztossággal ellensúlyozni lehet a testi adottságokat.

„Elcsépelt közhelynek tűnik első hallásra, de a hétköznapokon, üzleti meetingeken és randikon is a kisugárzás számít leginkább. Ha elégedett vagy önmagaddal, akkor a külvilág is elhiszi rólad, hogy győztes típus vagy. Viszont az önsajnáltató embereket senki sem szereti, így ha lúzernek gondolod magad, akkor végül azzá is válsz. Fő az önbizalom!” – mondta Eszti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top