Trend

“Nem lehet mindenki Lady Gaga”

A visszafogottan dögös külső híve Vörös Renáta, a Randikommandó sminkmestere

A profi sminkes eredetileg tanítónő szeretett volna lenni, végül mégis inkább a szépségipart választotta. A Randikommandó imidzsszakértője Lendvai Lillával, a műsor stylistjával, és Zsidró Tamás mesterfodrásszal karöltve küzd meg azért, hogy a legjobbat hozza ki a székébe ülő lányok külsejéből. Renáta nem a teljes átalakítás híve; olyan irányvonalat szeret megszabni, ami nem formálja át teljesen a szériába jelentkező nőket, csupán arra az útra tereli őket, ami a személyiségüknek és a külső adottságaiknak leginkább megfelel.

„Nem lehet mindenki Lady Gaga”

A VIVA realityje megújult hangvétellel tér vissza idén tavasszal, a mélyebb mondanivaló miatt pedig mindennél nagyobb sikerre számítanak a készítők. A műfaj sajátossága, hogy a nézőközönség szívesen éli bele magát a képernyőn látott szituációkba, amelyek Reni szerint stílusformálóvá teszik a Randikommandót.

„Annyi hatás éri ma a tiniket és a befolyásolhatóbb korszakukat élő fiatalokat, hogy az egész egyszerűen elképesztő. Nagyon boldog voltam, amikor kiderült, hogy új évaddal tér vissza a műsor, ugyanakkor izgatott is lettem, hiszen a tévének köszönhetően rengeteg emberhez szólhatunk egyszerre, ezzel pedig valamilyen szinten a közízlést is formáljuk.

Hatalmas sikernek könyveljük el minden alkalommal, amikor olyan apróságokra derül fény a későbbiekben, mint hogy a Randikommandóban szereplő elkeseredett lánykát végre feleségül kérte a barátja, vagy hogy a gimiben tipródó tiniről végre leszálltak az őt molesztálók –
mondta a Hellboy 2-n is dolgozott szakember, majd hozzátette: – Az a fő mottóm, hogy adjak és kapjak, hogy mosolyt csaljak a magukban kételkedő nők arcára, amikor megújult külsővel, új emberként néznek a tükörbe.

Nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki ismerje önmagát, hisz ez nemcsak a sminkszobában, hanem egy-egy fontos megmérettetésben is döntő tényező lehet. Nem mindegy, hogy mikor remeg meg a lábunk, és hogy képesek vagyunk-e nyomás alatt is teljesíteni. Az én legfontosabb alapelvem, hogy bármit csinálok, próbálom magam közben jól is érezni” –
tette hozzá Reni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top