Trend

Így lehetsz a bál királynője – tippek Vörös Renitől, a Randikommandó sminkmesterétől

Gondolkoztál már azon, miért a szomszéd lánnyal megy el az általad kiszemelt fiú? Estél már úgy arcra, hogy azt hitted, még a kemény púderezés se segíthet rajtad? A VIVA szépségszakértője most választ ad arra, hogyan kápráztathatod el legszkeptikusabb kritikusaidat is!

Így lehetsz a bál királynője – tippek Vörös Renitől, a Randikommandó sminkmesterétőlVörös Reni szemceruzájával igyekszik külsőleg helyretenni a realityben őt felkereső lányokat, a szakember szerint azonban ez a játék is fejben dől el:

1. Légy nyitott! Ismerd meg magad, vedd észre, ha nem áll jól neked az Angelina Jolie-száj, vagy a kisestélyi. A szépségipar legnépszerűbb szereplői nem csupán iszonyatosan jól képesek hangsúlyozni a testi adottságaikat, de pusztán magabiztosságuknak köszönhetően is tető alá tudnak hozni egy-egy szerződést a legnagyobb ügynökségekkel.

2. Persze ez fordítva is igaz! Nincs vonzó külső egészséges belső nélkül, de különleges esetekben előfordulhat, hogy éppen egy jó ruhaválasztás vagy dögös frizura lesz hatással a lelkivilágunkra. Képzeljük csak el, hogy bal lábbal kelve, szomorúan indulunk munkába, a kollégák viszont meglátják az új blúzunkat és kapunk egy-két bókot. Ennek köszönhetően pedig rögtön felsejlik az az alig észrevehető mosoly a szánk sarkában!

3. A Randikommandó a tinik körében a legnépszerűbb, akiknek azt javaslom, hogy figyeljenek oda, hogy a testük egyik pillanatról a másikra megváltozhat. Kislányként ne hordjanak kivágott felsőket, később viszont nyugodtan hangsúlyozzák csak ki a nőiességüket egy erősebb sminkkel vagy dögösebb rúzzsal.

4. Mindig figyelj oda, hogy hova mész! Ha gyárban dolgozol, ne miniruhában jelenj meg, ha pedig épp egy gálára mész, hagyd otthon a festékes pólódat. Érdemes ügyelni arra, hogy ha egyébként is sápadt a bőröd, akkor ne hangsúlyozd ki ezt egy tonna púderrel és mélysötét szemceruzával.

5. Ötleted sincs, hogy mit vegyél fel az esti buliba? Nyisd ki és olvasgasd végig a legnagyobb divatlapok friss számait. Az internet is teli van érdekesnél érdekesebb szakmai blogokkal, de gyakran látni fotókat a milánói, barcelonai és párizsi sztáreseményekről is. Érdemes ötleteket gyártani az ott látottak alapján, mert a modern divat központja azért még mindig Nyugat-Európa!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top