Trend

Lendvai Lilla az élénk rúzsok szerelmese

Bár a túlzott sminket kerüli, ajkait általában szívesen dobja fel harsány színekkel. Lendvai Lilla nem csupán szakmájában, de magánéletében is az egyediség megszállottja. M.I.A. gondolatisága nyűgözi le leginkább a göndör stílustanácsadót, akit főleg a 80-as, 90-es évek inspirálnak, ráadásul él-hal a sportcipőkért.

„A romlott belsőt egy jó smink sem takarhatja el”Bár a Randikommandó epizódjaiban másoknak mutat irányt a divatvilág útvesztőiben, ő maga is nagy hangsúlyt fektet egyéni ízlésvilágának csiszolására. Lilla az évek során göndör fürtjeit is megtanulta szeretni, öltözködésében pedig leginkább gyermekéveinek darabjaihoz nyúlik vissza. A feltűnő rúzsok mellett a nem mindennapi sportcipőket is gyűjti, de amiért igazán rajong, az a hivatása.

“Sokan azt mondják rólam, hogy sportos vagyok, de ez szerintem nem elég találó. Én a gyermekként áhított 80-as, 90-es évek darabjait igyekszem nőies formában tálalni. A sportcipők a gyengéim, gyűjtöm is őket, akárcsak a neon színű rúzsokat. Egyszer biztosan megunom, de most tréningelem magam, és igyekszem egyre sajátosabban öltözni.” – mesélte öltözködése kapcsán Lendvai Lilla. – „A hajam természetes göndör, így a kókuszolajon, és egy remek fodrászon kívül nem igényel különösebb törődést. Korábban sokat egyenesítettem, de rájöttem, hogy egy vidám dolog, ami velem együtt jár. Édesanyám szerint ez a védjegyem. Smink tekintetében pedig abszolút a természetesség híve vagyok, “ – folytatta a Randikommandó stílusfelelőse.

Divatberkekben három névre esküszik, egyéni példaképként pedig egy hip-hop énekesnő az elsődleges bálványa.

„M.I.A. az abszolút etalon számomra mind zenében, mind stílusban. Tökéletesen ötvözi az általam kedvelt 80-as, 90-es évek darabjait a hip-hop-os elemekkel. E mellett pedig Erin Wasson is nagy kedvencem. Szakmailag három embert emelnék ki, akik inspirációt adnak, az első Carine Roitfeld, a csendes őrült, Vivienne Westwood, leginkább a figyelemfelkeltő megjelenése, míg Grace Coddington az alázata, és a végtelen tudása miatt meghatározó számomra.” – vélekedett Lilla.
A Randikommandó tanácsadójának stylistként teljesedett ki igazán az élete.

„Nehéz, de egyben inspiráló hivatás, ezzel foglalkozni Magyarországon. Mindig minden aktuális munkámra büszke vagyok, így a Randikommandóra is, hiszen szerencsére olyan emberekkel dolgozhatok, akiket szeretek, akik inspirálnak, és fejlődést hoznak számomra. Ráadásul ők is büszkék rám, így abszolút a sors kegyeltje vagyok ilyen szempontból. “ – tette hozzá hivatása kapcsán a fiatal stylist, akinek nagymamája a 60-as években divattervezőként dolgozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top