Trend

Lendvai Lilla boldogan változtat mások életén

A VIVA televízió átalakító csapata még elszántabban veszi kezelésbe a fiatalokat a Randikommandó legújabb évadában. A fantasztikus négyes ezúttal nem csupán a külsőségekre, és az elméleti kérdésekre koncentrál, de a gyakorlatba is átülteti mindezt. A népszerű műsor stylistja, Lendvai Lilla eddigi tapasztalatairól mesélt.

Lelkesen fogadta a Randikommandó irányváltását Lendvai Lilla, a műsor stílusdiktátora A Randikommandó többek életét gyökeresen megváltoztatta, felszínre hozva olyan oldalukat, melyet eddig még csak nem is ismertek. Lendvai Lilla örömmel könyveli el a számtalan pozitív visszajelzést, amelyeknek köszönhetően még nagyobb motivációval vág a legfrissebb epizódokba.

„Az idei évadra már igazán összekovácsolódott a csapat, bár már az elején is gyorsan egymásra hangolódtunk. Egy isteni szikra volt, hogy éppen minket válogattak össze, hiszen különböző szemszögből, mégis nagy összhangban közelítjük meg a fiatalokat. Az előző évad után nagyon hiányzott a forgatások közege, hiszen nagyon megszerettem mindenkit.” – nosztalgiázott Lendvai Lilla. – „Idén a lelki mélységek nagyobb hangsúlyt kaptak, már nem csupán elméletben, de gyakorlatban is. Eddig csak súroltuk a lelki dimenziót, de most jobban belemegyünk a problémás kérdésekbe. A Randikommandó csapatát szerencsére olyanok alkotják, akiknek van önismerete, és saját példáinkon keresztül, közvetlen hangnemmel sokaknak sikerült megnyílnia előttünk. Ráadásul látják, hogy mi is emberek vagyunk, akik egykor talán küszködtek hasonló problémákkal. Így sokszor néhány kérdés is elég, hogy kizökkentsük az alanyt a saját börtönéből.” – folytatta Lilla, aki azt is elárulta, hogy igazi kihívás civilekkel dolgozni, hiszen itt valóban embereket faragnak, és azon dolgoznak, hogy úgy távozzon mindenki, hogy kapott valamit, ami változtat az életén.

Sokaknak egyedülálló lehetőséget nyújt a műsor, amely az egész életükre kihat.

„Mindenkiben van egy maximum, sokaknak azonban nincs lehetősége arra, hogy szakmai segítséggel ezt kihozzák belőle. Tőlünk pedig a műsor által éppen ezt kapják a fiatalok, akik ráadásul még pont abban a korban vannak, amikor a leginkább ragadnak rájuk az újdonságok, és flexibilis még a személyiségük.  Ha én az akkori önmagammal kapok ilyen iránymutatást, akkor rövidebb úton jutok el a jelenlegi énemhez. A legfontosabb, hogy megszeressék önmagukat, hiszen csak akkor látják magukat szépnek.” – mondta a Randikommandó stylistja. – „Az előző évadban volt, aki sokkolóan nem vette figyelembe a tanácsainkat. Ez talán azért is lehetett, mert szerintem tavaly sokan inkább szereplési vágyból jelentkeztek. Mi pedig csak annak tudunk segíteni, aki kérdez, és szüksége van rá. Ők is élvezték, de nagyfokú fejlődést nem értünk el náluk. Viszont sok visszajelzést kaptunk arról, hogy megváltoztattuk az életüket, ami fantasztikus érzés.” – lelkesedett Lilla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top