Trend

“Az ellentétek vonzása most abszolút működik, csak el kell engedni a félelmeinket”

Lendvai Lilla most nem csak a műsor bátortalan fiataljainak fantáziáját engedi szabadjára, de az olvasók figyelmét is felhívja néhány elengedhetetlen aranyszabályra. Ehhez nincs is másra szükség, csak egy kis bátorságra.

Túlzások nélkül is lehetünk igazán egyediek, csupán önmagunkhoz kell kulcsot találnunk, és máris szabadon válogathatunk a stílusok tengerében. Legyen szó öltözködésről, vagy akár sminkről, a mértékletességet mindig tartsuk szem előtt, de ne féljünk a szélsőségek házasításától.

„Ahogy megfigyeltem, az egyik legnagyobb probléma, hogy túl sokat akarnak mutatni. Sokszor azért erőltetnek magukra dolgokat, mert divatos és menő. Ügyeljünk arra, hogy azt vegyük fel, ami a saját egyéniségünkbe beleillik, és azt sugallja, amit mi akarunk üzenni a világnak. De jelenleg elég nagy az a játszótér, amin bátran variálhatjuk a színeket, a nőiest a férfiassal, az elegánst a sportossal. Az ellentétek vonzása most abszolút működik, csak el kell engedni a félelmeinket, és átadni magunkat ennek a testbecsomagolási-játéknak.” – magyarázta Lendvai Lilla, aki középiskolásként szintén követett el divatbakikat. „Legtöbben a műsorban is a nőiességet hiányolják magukból, de ez könnyedén beépíthető az öltözködésbe, ha valaki megtalálja önmagát. Ráadásul a fiatal korosztály éppen az, aki a legszélesebb skálán meríthet az aktuális trendekből.” – folytatta a bohém divatszakértő.

„Tévhit, hogy a divat luxus lenne”

 

A ruházat mellett a smink megválasztása sem elhanyagolandó.

„Smink tekintetében is, a kevesebb sokszor több. Fontosnak tartom, hogy megkülönböztessük a nappali, és az esti sminket, mert sokszor látok olyanokat, akik ezt nem tartják szem előtt. Én magam a természetesség híve vagyok. Legtöbbször csak egy tust, és egy élénk rúzst használok. Az ajkakra felvitt merész színek azonban tökéletesen fel tudják dobni a megjelenést.”– vélekedett Lilla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top