Trend

Vagány vadmacska lett a Voice énekesnőjéből

Lakatos Márk és csapata ezúttal egy életvidám, belevaló csaj átalakításával mutatta meg: a túlsúly egyáltalán nem akadály, hogy valaki elképesztően vonzó és szexi legyen!

A 30 éves Pákai Petra igazi energiabomba, egyszerre három zenekarban énekel, folyton csacsog, jön-megy, ha belép valahová, lehetetlen nem észrevenni. „Néha azt mondják, hogy talán kicsit túl erős a személyisége – rólam is szokták ezt mondani –, de szerintem ez egyáltalán nem baj, sőt! Nagyon szeretem, hogy végre itt van egy olyan bevállalós duci lány, aki nem bújik el az emberek tekintete elől csak azért, mert felesleg van rajta, hanem nyíltan vállalja saját magát! Petra bátran hord miniszoknyát, magassarkút, egy csomó olyan színt és megoldást bevállal, amitől még a tökéletes alakú nők is visszahőkölnek, és ez nekem nagyon tetszik!”

Vagány vadmacska lett a Voice énekesnőjéből

Petrát hosszú éveken át zavarta a túlsúlya, végül rájött, sem így, sem úgy nem tetszhet mindenkinek. Amióta kibékült a külsejével, több bókot kap, mint valaha, és sok lány is odamegy hozzá a koncertek után elmesélni, micsoda erőt merített abból a magabiztosságból, ami éneklés közben Petrából árad.

A Voice egyik legenergikusabb versenyzőjének
tehát vagány személyiségéhez mindenképpen hasonlóan vagány külső dukált. Petrát először a Lakatos Márk Szalon fodrászai vették kezelésbe. „A hosszából nem sokat vágtunk, inkább csak még karakteresebbé igazítottuk a fazont azzal, hogy a haját tarkónál és oldalt kissé felnyírtuk. Petra úgy gondolta, hamvas, hidegszőke hajat kell viselnie, hogy fiatalos és vagány legyen, mi viszont megmutattuk neki, az arcához, a bőrszínéhez, a barna szemeihez és úgy egyáltalán, az egész alapkarakteréhez sokkal jobban passzol egy púderesebb, melegebb szőke árnyalat. Persze a frizurájába belecsempésztünk egy lila tincset is, mert ő egy igazán vad csaj!”

Vagány vadmacska lett a Voice énekesnőjéből
Vagány vadmacska lett a Voice énekesnőjéből

Szexi idomok könnyedén

A bájos arcú Petra testalkatát tekintve igazi alma, vagyis erőteljesebb felsőteste van és kebelben dús. Az ilyen alkatú nőknek mindenképpen olyan öltözékeket kell viselniük, ami átlós, akár magában a szabásban, akár kiegészítőkben, ezzel ugyanis remekül megnyújthatják az alakjukat.

Akinek ilyen világos platinaszőke haja van, és jó erős sminket visel, nyugodtan hordhat feketét, hiszen erőteljesen slankít, tehát mindenképpen előnyös annak, akiknek túlsúlya van. „Egy fekete miniruhára esett a választásom, mert ha valakinek az alakjához mérten arányos lábai vannak, nyugodtan mutassa meg őket! Nem véletlenül adtam Petrára ezt a merész, barna szőrmekeppet sem: színét tekintve is jól illik melegebb, őszes karakteréhez, ráadásul az átlósan átdobott szőrme optikailag hosszítja is a sziluettet.”

Lakatos Márk a Voice a kulisszái mögül!

Petra ma esti produkciója nagyon meghökkentő lesz: nemcsak a dal, hanem az előadásmód tekintetében szintén, annyit elárulhatok, hogy még akrobatikus mutatványokra is készül! A fanpage-oldalamon további titkokat osztok meg a versenyzőkről és izgalmas nyereményjátékkal is várlak titeket!

Átalakítás helyszíne: Lakatos Márk Szalon
Fotók: Fűrész Zsolt

Fekete miniruha – Caremo
Szőrmekepp – Fidji Couture
Cipő – Saját
Ékszerek – I AM

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top