Trend

Kislányos anyukából ízig-vérig nő

Noha sokan irigylik törékeny alkata miatt, ő mégis elégedetlen a külsejével. Lakatos Márk és csapata ezúttal egy 36 éves, kislányos testalkatú anyát vett kezelésbe.
Nézd meg Lakatos Márk korábbi átalakításait!

„A szalonban folyó átalakítás jóval többről szól, mint új frizuráról, szép sminkről és egy szexi ruháról, a hozzám érkező hölgyeknek mindenekelőtt egy alapos önbizalomtuningra van szükségük.” Nem volt egy másként Both Eszterrel sem: testalkatát túl kislányosnak, személyiségét érett aggastyánnak tartja, és a kettő között eddig valahogy nem sikerült megtalálnia önmagát, az igazi NŐT. Nem tudja, milyen a stílusa, hogy kellene kinéznie, öltözködnie, ezért Eszter már régóta vágyott arra, hogy valamelyik barátnője vagy anyukája meglepje egy Lakatos Márk Ajándékkártyával karácsonyra, és akkor jött a hír, hogy beválogatták az Nők Lapja Café fotózására. Ez a nap tehát az ő álomkereséséről szólt.

További képekért kattints a fotóra!
További képekért kattints a fotóra!

Az egész egy sírós-nevetős beszélgetéssel kezdődött. Nemrég, amikor 4 éves kislányát a játszótérre vitte, valaki megkérdezte tőle, ő-e a bébiszitter – és ez nem először fordult elő. Nem csoda, hiszen kis túlzással Eszter négy éve melegítőben jár, és haját kislányos copfban, összefogva hordja. „Még mindig csak egy kiscsajnak látnak az emberek, pedig anya vagyok, a külsőm mégsem ezt tükrözi” – fakadt ki belőle.

Elő a nagybetűs nővel!

Eszter sötétbarna, fakószőke melírcsíkos frizurája nem az igazi, ezt ő is tudja. Először a hajszínről döntöttünk. A Couture fodrászaitól valami feltűnő, élénk színt kértem, ami egyben természetes hatást is kelt, ezért esett a választás erre a gyönyörű, vörösesbarna árnyalatra. A fazonnak is kétféle elvárásnak kellett megfelelnie; egyrészt legyen dögös, nőies, másrészről könnyen kezelhető. A fül alá érő bubifrizura éppen ilyen! Reggelente elég egy körkefével lágyan beszárítani, a huncut, féloldalas frufru miatt viszont kellően pimasz és szexi.

Kislányos anyukából ízig-vérig nőEgy jó sminkkel nemcsak kiemelhetjük előnyös vonásainkat, hanem bizony korrigálhatjuk is az arc, a szem vagy éppen az orr formáját. Eszter hatalmas, babás gombszeméhez és franciásan bájos, apró szájához képest az orra elég karakteres, az alapozás után ezért egy kis rafinált árnyékolással finomítottunk rajta. A cicás, mandulavágású szemformát egy hasonló sminkes trükkel értük el: egy fekete szemceruza segítségével meghosszabbítottuk a külső szemzugot és lágy, „macskaszemes” kontúrt satíroztunk. A barnás, matt festéket a szemhéj teljes felületére felvittük, majd az így homogénre festett szem külső zugát egy sötétebb tónussal, hosszanti mozdulatokkal árnyaltuk. Az orcákra narancsos árnyalatú pirosító, míg az ajkakra csak egy kevés színezett szájfény került.

Egy tónusban tetőtől talpig

Sok nő irigyli Esztert törékeny, kislányos testalkatáért, neki viszont éppen ez a legnagyobb problémája. „Amikor ruhát választottam, azt szerettem volna megmutatni, nem kell feltétlenül kivágott, dekoltált darab ahhoz, hogy az eredmény szupernőies legyen. Vékony lányoknak ideális a mell alatt szűk, de deréktól bővülő egyberuha, ami optikailag nőiesebb, homokórához közelítő alkatot varázsol. A szoknyahosszra is figyelni kell: szigorúan térd fölé érjen, csak bátran mutassátok meg a lábakat, lányok! Az alacsony termet ellensúlyozására több tippem is van. Könnyen magasíthatjátok a sziluettet, ha ugyanannak a színnek a különböző árnyalatait viselitek, valamint a hosszanti, vertikális minta vagy redő szintén megnyújtja az alakot, és ugyanez igaz a magas sarkú cipőre is. Nézzétek csak, milyen jól passzolnak Eszter új, vöröses hajszínéhez a bordó és annak árnyalatai, ráadásul legalább 10 centivel magasabbnak látszik tőlük!”

Már a fotózás alatt is látszott, hogy Esztert mintha kicserélték volna. Néhány órája félszeg nőként érkezett, aki önmagát keresi, most mégis vérbeli vampként, magabiztosan pózol a kamera előtt. Mielőtt elment, még beszélgettünk kicsit. Csak úgy sugárzott, amikor búcsúzóul elmondta: „Felszabadult a lelkem, megtaláltam azt, aki vagyok.”

Kislányos anyukából ízig-vérig nő

Helyszín: Lakatos Mark Szalon  (www.lakatosmark.hu)
Haj: Couture Fodrászat
Kéz- és lábápolás: Perfect Nails

Bordó ruha – Sinéquanone
Bordó harisnya – Calzedonia
Lila bokacsizma – Deichmann
Karkötő – H&M

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top