Trend

Szexi frizurák a vörös szőnyegről

Megnéztük, milyen frizurákra szavaznak az utóbbi időben a hírességek a vörös szőnyegen. Van, aki bátran viseli a rövid pixie-t itt is, és van, aki fantáziadús kontyokkal próbálja magára vonni a fotósok lencséjét.

A világ legnagyobb díjátadógáláin, filmbemutatókon vagy jótékonysági estélyek vörös szőnyegein a sztárok nagy része a nagyestélyi ruhájával igyekszik maradandó látványt nyújtani. Szorosan a ruha után azonban a frizura az, ami a legtöbb figyelmet kapja a hasonló megjelenéseken, hiszen sokszor még hónapokig cikkeznek az újságok egy-egy előnyös, vagy éppen rosszul megválasztott frizuráról.

A visszafogott külsőt kölcsönző klasszikus kontyokra kevesebb sztár szavaz az utóbbi években, a „megbolondított” kontyokra, bohém copfokra viszont már annál többen. Emma Stone az idei Oscaron bevállalt egy feszes, fényes kontyot, ahogyan Jennifer Lopez is, igaz ő éppenséggel fejtetőre tornyozott, drámai verzióban.

Szexi frizurák a vörös szőnyegről

Julianne Hough színésznő a tavalyi Grammy-díj-átadón viselt, lazán a tarkójára fogott kontya igazi romantikus frizura volt. A szőke színésznő néhány oldalt kihúzott, a halántékától szabadon lehulló, hullámos fürttel tette tökéletessé hajviseletét. Penélope Cruzt szintén láthattuk már idén egy mediterrán hangulatú, dús, tömött konttyal. Barna fürtjeit a tarkójára csatolva viselte, rakoncátlan frufrurészét pedig féloldalasan zabolázta meg. A végeredmény: időtlen elegancia, ami klasszikus vagy akár drámai ruhákhoz is zseniális választás.

A természetes, légies hatást keltő hajra is meglepően sokan szavaznak. Jennifer Hudson például a Grammy-díj-átadóra egyszerű, letisztult frizurát választott. Hosszú haját egyenesre húzatta ki, ami finoman keretezte arcát, és kiemelte erősen kihúzott szemét.

Bár láthattuk már szoros konttyal is, Kim Kardashian szintén a természetes, lágyan omló fürtökre szavaz az előkelő eseményeken. A barna hajú amerikai médiasztárt leggyakrabban szexi, kibontott, hullámos hajjal láthatjuk a vörös szőnyegen.

A rövid haj is lehet vonzó. A díjátadókon sem indulnak hátránnyal a rövid, fiús frizurát viselő színésznők, elég az évekig pixie-t viselő Halle Berryre vagy az angyali szépségű Michelle Williamsre gondolnunk, aki az idei Oscaron rövid, szalmaszőke hajával és piros tüllruhájával üde, ugyanakkor pikáns színfoltnak bizonyult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top