Trend

A dezodorok nagyágyúi

Górcső alá vettük a három legnépszerűbb dezodortípust és legfőbb jellemzőiket. Nézd meg te is, melyik illik hozzád leginkább!

A legtöbben azt várjuk kedvenc dezodorunktól, hogy megbirkózzon a hónaljszagokkal, hidratálja a bőrünket, és persze az sem árt, ha mindeközben nyugtatja is a bőrünket. Ugyanakkor azt se felejtsük el, hogy sokféle formában juthatunk hozzájuk. Nézzük, milyenekben!

Spray – kecses és hangos

A spray-k többnyire alkoholt, esetleg száraz tartalmú púdert tartalmazhatnak, így védve bőrünket az izzadástól. Sokan a frissességgel kötik össze, hiszen jó pár éve még a parfüm alternatívájaként is népszerű választás volt. Előnye, hogy kecses, mutatós darab lehet a fürdőszobai polcon, hátránya viszont, hogy használata nem megy túl diszkréten, pláne ha táskából húzzuk elő (még akkor sem, ha miniflakonos). Edzőtermi zuhany után óvatosan, körültekintően vessük be, mások arcára ügyelve.

A dezodorok nagyágyúiGolyós dezodor – játékos és sikamlós

A hónaljhoz simuló és az izzadásgátló szérumot gördülékenyen felvivő golyós verzióra sokan esküsznek. Megjelenését tekintve talán ez az a kategória, ami a leginkább sokarcú, vannak vicces kis tömzsi, ufószerű, játékos és feje tejére állított modellek is. Azoknak ajánljuk, akik nemcsak hogy nem csikisek, hanem értékelik is a hűs cirógatással járó izzadásgátlást.

Stift – praktikus és precíz

Azoknak, akik kicsit is finnyásabbak az átlagnál, a lehető legjobb megoldás. Nem kenődik, nem mázolódik, nem száll az orrunkba, ráadásul precízen, ügyesen viszi fel bőrünkre az izzadásgátlásért felelős hatóanyagokat. A megszokások rabjainak biztonságérzetet jelenthet az is, hogy a stiftek csomagolása meglehetősen állandó. Többnyire karcsú, kézre álló és esztétikus kis műanyag flakonban juthatunk hozzájuk, s ezek a kisebb táskában is jól elférnek. Rendszeresen sportolóknak kifejezetten jó választás, érzetét tekintve krémes, hatását pedig kifejezetten erős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top