Trend

Gondterhelt háziasszonyból modern üzletasszony

Egy csúnya válás végén régi életével együtt régi külsejétől is el akart búcsúzni a 43 éves asszony. Lakatos Márk segített neki az újrakezdésben.
Nézd meg Lakatos Márk korábbi átalakításait!

Korábban Andrea a vendéglátóiparban dolgozott, majd ingatlanforgalmazóként és értékbecslőként, most pedig új munkát keres. Eddigi életét és annak rossz emlékeit szeretné maga mögött hagyni, ezért úgy gondolta, egy új külső sokat segítene neki az újrakezdésben. Andrea nagyon őszintén osztotta meg velem élettörténetét. Mivel az utóbbi évek alaposan megviselték, úgy gondoltam, itt valóban óriási változásokra van szükség a külsejét illetően. Ez a kedves, melegszívű nő korábban szinte sosem hordott szoknyát, ruhatára főként fekete és sportos darabokból áll, a sminkelést pedig letudta egy szempillaspirál használatával. Formás, telt homokóraalakja nőiesebb ruhadarabok után kiáltott, éppen itt volt az ideje a női energiák felszabadításának.

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

–10 év a frizurának köszönhetően

A helyes frizura és hajszín eltalálása éveket képes fiatalítani és nagyban befolyásolja az egész külsőt. A kunkori, elvékonyodott hajvégeknek menniük kellett, bár Andrea először ragaszkodott hosszú hajához. Kis győzködés után sikerült rábeszélnünk, hogy egy rövidebb fazon jobban mutat majd az arcához. Így is lett: az áll alá érő bubi lágyítja az arc kerekségét, a féloldalas frufru pedig szépen hangsúlyozza barna szemeit. A réteges vágástechnika még a vékony szálú hajból is dús hatású frizurát csinál. A fazon megbeszélése után a szín kiválasztása következett. Andrea rózsaszínes bőrével és világos hajával a nyár típusú hölgyek közé tartozik, ezért egy hamvas, fényes árnyalatú szőkét javasoltam neki. Ez a szín remekül megy az arcbőréhez is.

A Clinique szakemberei először a Redness Solutions termékeivel kezelték Andrea kipirosodásra, rosaceára hajlamos bőrét. Ne gondoljuk, hogy a zsíros bőrtípusnak nincsen szüksége hidratálásra! A Superdefense SPF 25 igazi csodafegyver: könnyű hidratálókrém és szupererős ránctalanító egyben, és még a napsugárzás ellen is véd. A sminkmesterek bőrápolás után csak egészen finom, természetes hatású sminket készítettek Andreának. A szemekre halvány rózsaszín festéket és fekete kontúrceruzát használtak, az ajkakra egy kevés narancsos árnyalatú rúzs került.

Űzzük ki a feketét!

Andrea elmondta nekem, ruháinak nagy része fekete és kék, az élénk színeket nem szereti, és a világból is ki lehet kergetni a szoknyával. Szinte kizárólag nadrágot hord, mert abban érzi magát jól és a lábait sem szívesen mutogatja. Azt is leszögezte, hogy határozott személyiség, így nem könnyű rábeszélni valamire, ami nem tetszik neki. Ezek után fogalmam sem volt, hogyan fogja viselni azt, hogy én kizárólag szoknyát akarok ráadni. Ráadásul abból sem valami maxi fajtát, hanem térd fölé érőt, hiszen Andrea hiába nem hiszi el, igenis formás lábai vannak. Alkatát tekintve a telt homokórák közé tartozik, így öltözködés közben a figyelmet a derékrészre és a felsőtestre kell irányítani. Először egy csodás Lauren Vidal-zakót próbált fel, ami a mélyen záródó szabásának köszönhetően diszkréten hangsúlyozta a dekoltázst és nyújtotta is az alakot. Remekül mutatott hozzá a szürke, mintás szoknya is. A nyár típusú hölgyeknek nagyon jól áll a szürke minden árnyalata, érdemes a klasszikus feketét is erre cserélniük. Mivel láttam, hogy szerencsére nem okozott különösebb megrázkódtatást a szoknya, ezért másodjára még merészebb lettem és egy rafinált szabású miniruhát adtam rá. A mély V-kivágás és redőzés ízlésesen kiemeli a telt kebleket, a mellrészre helyezett öv pedig karcsúsít. Mivel a rövid szoknyahosszhoz túlságosan kihívó lett volna a magassarkú, ezért egy ocelotmintás balerinacipőre esett a választásom.

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

Az átalakítást a fotózás zárta, amelyen megörökítettük Andrea új, nőiesebb külsejét. Nincs is nagyobb elismerés számomra, mint amikor a vendégeim elégedetten, széles mosollyal pózolnak a kamera előtt. Nézzék csak a fotókat: Andrea magabiztos, sugárzó, és az a mosoly! Azt hiszem, ez valóban ez új élet kezdete…

1. szett

Lauren Vidal szürke zakó
Lauren Vidal szürke szoknya
Intimissimi szürke top
Calzedonia harisnya
Furla cipő
Lauren Vidal nyaklánc

2. szett

Lauren Vidal ruha
Intimissimi póló
Calzedonia harisnya
Mango ocelotmintás balerinacipő
Heaven nyaklánc
Marks and Spencer nyaklánc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top