Trend

Szolid anyukából szexi burleszktáncos

A játszótérre nem a legpraktikusabb tűsarkúban menni, de azért egy fiatal anyuka is öltözködhet izgalmasan és szexin! Lakatos Márk megmutatta, hogyan.
Nézd meg Lakatos Márk összes átalakítását!

Laura, a háromgyermekes anyuka sima farmer-pulcsi összeállításban érkezett hozzánk, nadrágját a csizmája fölött szinte térdig visszahajtogatta. Ez a lezser mozdulat egyáltalán nem volt vált előnyére, ugyanis hosszában megosztotta a testét. Szeméből ki lehetett olvasni a kétkedést: „Itt valóban meg tudják nekem mutatni, hogyan legyek igazi nő?” Laurára nézve tudtam, könnyű lesz meggyőznöm arról, a felgyűrt farmernek mennie kell, és itt az ideje valami igazán dögöset, csajosat felvenni!

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

A tél típus jellemzője a porcelánfehér bőr és a sötét haj, gondoljunk csak a modern kori Hófehérkére, Dita Von Teese burleszktáncosnőre! Laura világos bőrével és sötétbarna hajával éppen ezt a típust képviseli. Vállig érő haját csak néhány centivel kurtítottuk, hogy megkapjuk ezt a fiatal anyukáknak is praktikus fazont. Laura elmesélte, hogy nagyon elfoglalt – a gyereknevelés mellett családi vállalkozásként babzsák foteleket készít –, ezért a festés helyett inkább hajszínezőt választottam neki. Ez szép csillogást ad a hajnak, 6-8 hét alatt fokozatosan és természetesen kopik, így nem kell tartani a lenövéstől.

Laurát meglepetésként érte a bőranalízis végeredménye, ugyanis mindig azt hitte, nagyon problémás a bőre. A Clinique sminkmestere elmondta neki, a bőrtípusa normál, és az időként megjelenő pattanások könnyedén kordában tarthatók az Anti-Blemish Solution termékeivel. A bőrápolás után következett a smink. A tél típusú lányok szerencsések, nagyjából minden szín jól áll nekik, de arcukat különösen a hűvös színek dobják fel. Laurának ezért egy jegeslilával kevert füstös szemsminket álmodtunk meg, ami remekül kiemeli barna szemét.

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

Noha Laura 170 centiméteres magasságával nem számít alacsonynak, a feltűrt nadrág egyáltalán nem áll jól neki. Kihangsúlyozza az előnytelen testrészeket és eltakarja, ami szép. Mivel Laurának formás lábai vannak, egy percig sem hezitáltam, tudtam, erre a csajra minit kellett adnom! Szerencsére Laura részéről sem ütköztem komoly ellenállásba, örömmel próbálta fel a csinos Marks and Spencer szoknyát. A nadrágtűrögetéstől a legszigorúbban eltiltottam, ám ennek a szűkített, fehér Mango blézernek szinte kötelező felgyűrni az ujjait, ez ugyanis egyfajta fiatalos lezserséget kölcsönöz. A fekete-fehér csíkos felső a dekoltázsra irányítja a tekintetet, és a tökéletes összhanghoz már csak egy vastag, fekete karkötő hiányzik. A másik szettben egy divatos, kárókockás minit és egy Daniele Alessandrini blúzt viselt Laura, ez utóbbit a különleges nyakmegoldása miatt választottam. Nem véletlen, hogy csupa fekete-fehérbe öltöztettem őt, az ilyen összeállítás ugyanis remekül áll a hozzá hasonló, tél típusú lányoknak. Ennek az öltözéknek ráadásul megvan az az előnye is, hogy mind nappalra, mind egy esti, elegánsabb programra felvehető.

A fotózás alatt Laura igazán felszabadultan viselkedett és bátran pózolt a kamera előtt. A háromgyerekes fiatal anyuka külsőleg-belsőleg megújult, és remélem, ezentúl egyre több vagány, nőcis darabot fog hordani!

1. szett

Fehér Mango blézer
Mango fekete-fehér csíkos felső
Marks and Spencer fekete szoknya
Triumph alakformáló nadrág
Calzedonia harisnya
Marks and Spencer cipő

2. szett

Daniele Alessandrini blúz
Marks and Spencer kárómintás szoknya
Triumph alakformáló nadrág
Calzedonia harisnya
Bizanc Boutique cipő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top