Trend

Félénk tiniből pimasz vadmacska

Szürke kislányként lépett be Lakatos Márk szalonjába, a végén pedig igazi plakátról mosolygó címlaplányt varázsoltak belőle. Nézd meg, hogyan!
Nézd meg Lakatos Márk korábbi átalakításait!

A 28 éves Gregor Nikolett egy kedves, félénk diáklány benyomását keltette, amikor belépett az ajtónkon. Feltűnés nélküli ruhája, kissé unalmas frizurája egyáltalán nem tükrözte azt a vagány személyiséget, akit megismertem a beszélgetésünk közben.

Fakószőke, fénytelen haja meglehetősen sápadttá tette Nikit, világos, enyhén sárgás bőre pedig tovább fokozta ezt az egytónusú kinézetet. Gondoltunk egy merészet, s Viktorral, a fodrászunkkal arra jutottunk, ebből a bátortalan csajból igazi bombázót fogunk csinálni. Első lépés a frizura megtervezése. Egyhangúlag döntöttünk az élénk, intenzív vörös szín mellett. Ez a rubinos árnyalat erős kontrasztot teremt Niki halvány bőrszínével, éppen ezért nagyon látványos. Vállig érő, vékony szálú hajából dögös, tépett fazont csináltunk, a különleges, aszimmetrikus frufru szépen kiemeli Niki arcformáját és hatalmas szemeit. Szemöldöke színét is az új hajszínéhez igazítottuk. Lányok! Nagyon fontos, hogy amikor szemöldököt festetek, mindig a hajszíneteknek megfelelő, de annál 2-3 árnyalattal világosabb tónust válasszatok.

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!

A bőranalízis során Niki arcát – mivel bőre pattanásokra hajlamos – a 3 lépéses bőrtisztító termékeivel kezeltük: a tisztítás és az exfóliázás után csak egy friss hidratáló krémet használtunk. Valami igazán látványos sminket képzeltem el Niki vadiúj hajához, ezért a Clinique sminkeseitől merész, füstös szemeket kértem, hangsúlytalan ajkakkal és narancsos pirosítóval. Az Anti-Blemish Solutions folyékony alapozója szuper választás volt Niki zsíros bőréhez is, mert semlegesíti a bőr vörösségét, gyógyhatású hatóanyagai pedig megakadályozzák az újabb pattanások kialakulását. A csodás sminket kőpúderrel fixáltuk, amely egyenletesebbé tette és órákon át frissnek láttatta a bőrt.

A haj és a smink elkészülése után következett az én feladatom: megmutatni Nikinek, melyek azok a darabok, amelyekkel remekül kiemelheti formás lábait és vékony derekát. Nikinek amúgy körte alakja van, vagyis a csípője kissé szélesebb a vállainál. Az ideális öltözék optikailag nagyítja és hangsúlyozza a felsőtestet, ezáltal a homokóra felé tolja el a testarányokat. Kiváló megoldás erre egy rafináltan fodros blúz vagy valamilyen izgalmas részlet a dekoltázsnál. Elsőként ez a különleges esésű, bézs Mango selyemblúzt adtam rá, amely Niki felsőtestére tereli a kíváncsi szemeket. Ezt az elegáns, ceruzaszoknyás összeállítást színházba, partira, de akár egy állásinterjúra is felveheti. Igazán jól mutatott rajta a kék mintás, fekete Mango miniruha is, amelyhez csak visszafogott kiegészítőket választottam.

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

A kacér vörös haj, a smink és a dögös ruhák megtették a hatásukat: öröm volt látni, ahogy Niki pimasz vadmacskaként pózolt a kamera előtt és már nyoma sincs kezdeti félénkségének.  Olyan jól sikerült az átalakítás, hogy megkértem, legyen ő a szalon bevezetéséhez az arcunk, számos hirdetésen Niki mosolyog ránk azóta is megújult külsejével. Hát nem egy igazi sikersztori?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top