Holle anyóból hódító szépasszony

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Egy mezőberényi nagymama, aki újrakezdésből nem először vizsgázott jelesre; 51 évesen Icu többedszerre vállalkozott arra, hogy újravarázsolja az életét. 7 éve iratkozott be egy hastánctanfolyamra, mert érezte, még benne van a hódítás, a pezsgés. Nőnek maradni még nagymamaként is. Icu nagyi erre egy cseppet sem cáfol rá.

Ahogy belépett a szalonunkba, az volt az első benyomásunk, hogy a jóságos Holle anyó érkezett el hozzánk álruhában. Hatalmas mosoly, huncut, fiatalos tekintet, fürge mozgás – és mindenkihez egy kedves szó. Icu nem úgy tűnt, mint aki a szépségápolás oltárán áldozta volna fel ifjonti éveit – semmi smink, a haja szerte-széjjel állva, ruhája egy kopott farmer és egy csíkos, magas nyakú pulcsi. Holle anyóhoz kicsit fiatalos viselet, Icuhoz, a dögös hastáncosnőhöz azonban meglehetősen ötlettelen.

A többi fázisfotóért kattints a képre.
A többi fázisfotóért kattints a képre!

 

A haja volt a legszembetűnőbben elhanyagolt. Természetes göndör fürtjei valaha melírozva lehettek, de az ősz hajszálak diadalmaskodtak azóta. Igazi szénaboglya. Viktorral kicsit féltünk, hogy drasztikusan elutasítja majd ötleteinket, de nyitottságát látva egyre bátrabbak lettünk. Icu lelki kora sokkal fiatalabb a testénél. Az volt a célunk, hogy olyan frizurát találjunk ki a számára, ami a rakoncátlan, örökifjú nagyihoz jobban passzol, ami kihozza arcának karakterességét, vonásai határozottságát. Viktor fekete és egyenes hajszínre voksolt, ami a hajdani fiatal Ica képét idézheti fel. A fekete festék egyenletesen fedte be őszülő hajtincseit, egyenesre vágtuk a haját, és szárítás után még rávasaltunk, hogy rakoncátlan göndör fürtökkel végleg elbánjunk. A frufruvágás azért lett nagyon előnyös Icának, mert korának megfelelő ráncait a homlokán takarja, és közben kiemeli nagy zöld szemeit.

 
Holle anyóból hódító szépasszony
 
Holle anyóból hódító szépasszony


A bőrápolási tanácsadáson kifejezetten a ránctalanítást hangsúlyozták ki. A Clinique szakemberei Icunak Repairwear Day and Night Liftet javasoltak, amikkel a mélyebb ráncok is elhalványíthatóak. Száraz, vegyes bőrére sminkeseink nagyon vékony alapozót tettek, az idősebb bőrnél ugyanis nagyon kell vigyázni arra, hogy ne legyen túl vastag az alapozás, mert az még jobban kihozhatja az esetleges bőrhibákat, ráncokat. Sminkjénél is ügyeltek a korára, inkább az ajkát és az arcát hangsúlyozták, a túl erős szemfestés szintén előnytelen lehet bizonyos kor után.

A pedikűrös és manikűrös kényeztetés után következett a stylingtanácsadás. Icu az új frizurájával már csöppet sem emlékeztetett a mesebeli Holle anyóra, sokkal inkább egy decens nagyvilági úriasszonyra, ennek megfelelően kerestünk ruhát is neki. Mivel sötét tónusú lett az arca az új hajszínével, igyekeztünk ehhez kiválasztani a ruhákat is. Icunak sikerült megtartania fiatalkori karcsú alakját, így nála az alakformálásra, vagy kevésbé előnyös testrészek elrejtésére nem volt szükség. Istenien állt neki Patricia Pepe flitteres blézere, amit azonnal úgy is viselt, mint egy egy elegáns milánói sétálóutcán hanyagul vásárolgató olasz donna, aki tisztában van csáberejével. A másik szettben egy barna-fekete csíkos Marks and Spencer ruha kiválóan hangsúlyozta mai napig is karcsú alakját, a fekete harisnya és lakkcipő, pedig igazi dívává varázsolta.

 
Holle anyóból hódító szépasszony
 
Holle anyóból hódító szépasszony
 


1. szett
Patricia Pepe flitteres blézer
Patricia Pepe body
Lauren Vidal sötétkék nadrág
Mango fekete lakkcipő
Mango fülbevaló

2. szett

Marks and Spencer barna-fekete csíkos
Calzedonia harisnya
Mango fekete cipő
Triumph body

Olvass tovább

Hozzászólások

Lédi Léda 2012-01-02 12:43

Én sem értem miért kell még meg is alázni a hölgyet. Inkább örülni kellene, hogy vette a bátorságot és kiállt a nagy nyilvánosság elé és fel merte vállalni a régi énjét is, ugyanakkor nyitott volt az újra.

 

Mert és akart is változtatni.

 

Nem tudom, hogy közületek hányan vállalnák be, hogy megmutassák a - tényleg csak idézőjelbe tett -  "csúnyábbik", vagy szebben fogalmazva nem a legelőnyösebb oldalukat is.

 

Szerintem ehhez kell csak igazán bátorság.

 

Gratulálok a nagy átalakuláshoz! Legyél büszke magadra és maradj mindig ilyen szép!

 

búzavirág13 2011-11-23 18:39

Szia!

 

Nagyon helyesen tetted, hogy megosztottad velünk itt ezt az információt.

Mi több, azzal is teljesen egyetértek Veled, hogy galád egy világban élünk.Dúl az emberi butaság, az irígység, a rosszindulat, mások eltaposása.Tisztelet a kivételnek.

Én már régóta nem szóltam hozzá egyetlen topikhoz sem, kivétel ma, mivel akárhol hozzászóltam, én vagy bárki más, mindig megtaláltak a rosszindulatú beszólogatók.

Valójában, bármit teszünk, bármilyenek is vagyunk, mindig is lesznek akik belénk taposnak, buta módon  hülyeséget írnak, de kit érdekel.

A leggusztustalanabbak az életben pedig a hátunk mögött mernek csak beszélni, szemtől szemben egész mások, ahhoz gyávák, ez a való világ.

Ezen túl kell lépni, mégha nehéz is.

Nem tudom, sokan tudatosan szórakozásból teszik-e ezt, vagy tényleg ilyen emberek, akik itt élik ki magukat, Már látom is lelki szemeim előt, hogy megírják nekem azt, hogy azt írnak ide, amit akarnak, ha nem tetszik ne jöjjek ide.

 

 

ICUNAK pedig annyit írnék, hogy én ezek után  nem nézem azt a képet, amilyen az előtte kép volt, azt nézem, milyen lett, nagyon csini lettél.Örülök neki.

Remélem van ő olyan erős, hogy nem foglalkozik az itt leírt negatív dolgokkal.

cefetmacska 2011-11-20 21:10

Sziasztok!
Szeretném felvilágosítani az embereket, hogy milyen alávaló féreg világban ékünk!
Először azt szeretném tudatni a tudatlan nagyközönséggel, akiben a kommentek magas százalékában iszonyatosan csalódtam (tisztelet a kivételnek), nyissák már ki a szemüket, mert nem lehetnek ennyire degeneráltak és buták! Ilyenkor csalódik az ember a magyar népben, mert ebből látszik, milyen tudatlan sok ember, és fennhangon mondják a marhaságaikat!
Nem hiszem el, hogy nem láttok át a szitán, és nem hiszem, hogy egy ilyen (az alany számára) megalázó, és sértő cikket olvasván senki sem háborodik fel a cikk írója ellen! Ehelyett még jobban a porba tiporjátok szegény asszonyt. Szánalmasak vagytok emberek!
De a legszánalmasabb maga az az illető, aki ezt a pofátlan cikket írta!
Most fényt derítek az igazságra!
Az igazság az, hogy a cikk egy kitalálmány, egyáltalán nem fedi a valóságot. Ezt biztos kézből tudom. Egyszerűen arról van itt szó, hogy minél nagyobb reklámot akart faragni az egészből a cikk készítője, persze úgy, hogy az általa reklámozott dolog a lehető legjobb fényben tündököljön. Ezzel nincs is semmi probléma, mindenhol akadnak kisebb-nagyobb füllentések (nevezzük csak így), de itt nem erről van szó. Itt a megbotránkoztató dolog az erkölcs teljes mértékű hiánya, mivel a cikk alanyáról számos valótlan, sőt a valósággal éppen ellentétes dolgot ír le.
Utószóként még azt mondanám, ne higgyetek el bárkinek bármit, hiszen ebben a világban már szinte a hazugság a természetes. Ne gondoljátok, hogy egy ráncos kép bizonyíték, ne legyetek naivak. Emögött szándékos rossz fénybeállítás és persze a jó öreg retusálás áll!
Üdvözlettel: Egy olyan ember, aki véletlenül pont szemtanúja volt az egész eseménynek, és aki pontosan tudja, mik is történtek a kulisszák mögött a "megszépítés" közben és után.
"Hajrá Icu! Veled vagyunk! Ne vedd fel a sérelmeket, mi tudjuk mi folyik itt!"

Anda39 2011-11-19 15:08

Egy 51 éves nőről úgy beszélnek, mintha már vénasszony lenne. Méghogy Holle anyó...:D

feredith 2011-11-19 10:19

A ráncait már csak szikével lehetne eltűntetni... A ráncokat csak késleltetni lehet :)

olivabogyó 2011-11-19 08:09

Hááát, a ráncait kellene valahogy eltüntetni v. csökkenteni, mert hiába a szép frizura... 

 

Tényleg csak 51 éves???  

semiramis 2011-11-18 22:01

igen nagy a valoszinüsege. a masodik kep megfelel a korosztaly termeszetes kinezetenek.