Trend

e v a v a r r o kollekció

A budapesti Divat Intézetben diplomázott e v a v a r r o vezető magyar és olasz divattervező cégeknél végzett munkája során tökéletesítette tehetségét. 2003-ban, miután nagy sikerrel működött együtt egy Los Angeles-i céggel, Eva elindította saját kollekcióját, amely azonnali sikert aratott. Kollekciója jelenleg az Egyesült Államokban mindenütt nagyon keresett, számos hírességnek szállít, emellett aktív részt vállal szépség-, divat-, és jótékonysági rendezvényeken.

– Eleganciát teremteni a kényelem feláldozása nélkül.

– Áthidalni a szakadékot az európai haute couture és az amerikai mainstream divat között.

e v a v a r r o kollekció

 

EGYEDÜLÁLLÓ VONÁSOK

– Eva Varro kifejlesztett egy öltést, amely a lehető legjobban passzol a speciális szövethez, amelyből az összes ruha készül.

Miért használják ezt az öltést? – Mert növeli a tartósságot, kiküszöböli az elszakadást, kézzel készített jelleget kölcsönöz a ruhának. Az öltés nyúlik az anyaggal: nincsenek megnyúlások a varrásnál sem laza, sem feszes állapotban. A varrás lapos, nem áll ki, és még három rétegnél sem kényelmetlen.

Miért nem használja mindenki ezt az öltést? – Mert nagyon munkaigényes, magasan képzett munkaerőt kíván, nem lehet számítógépesített rendszerekkel elvégeztetni.

– Tisztán elasztikus megerősítések: átemelve Eva Varro többéves tapasztalataiból a fürdőruhák terén. Ezek használatával biztosítják, hogy a ruhák több mosás után is ugyanúgy álljanak, megadják a kellő rugalmasságot a nagyobb használatnak kitett területeknek.

– Mintás cérna: magas minőségű, TEX-18, mintás poliészter cérnát használnak. Bár képzett munkaerőt és körültekintőbb gyártási szemléletet kíván, mindez kifizetődik, hiszen az elkészült ruha varrása teljesebb és finomabb. Emellett minimalizálja annak az esélyét, hogy a cérna elvágja az anyagot.

 

e v a v a r r o kollekció

 

ANYAGOK

 

– Akril és spandex egy speciális keveréke, nagy légáteresztő képességű, mosható, gyakorlatilag nem gyűrődik. Az anyag négy irányba nyúlik, ezzel biztosítva tökéletes illeszkedést minden mérethez és formához. Az anyagok 340 gramm/négyzetyard súlyúak, kiszorítva a 290 gramm/négyzetyard súlyú anyagokat, amelyeket a többi, olcsóbb sorozat használ. Ez a ruháknak jobb, teljesebb megjelenést ad, jobb esést az aljaknak, és jelentősen megnöveli a ruhák élettartamát, mivel évekig megtartják a formájukat, változás nélkül még sok mosás után is.

– Jelenleg új anyagokat fejlesztenek, amelyeket e v a v a r r o hamarosan nyitó központi üzletében mutatják majd be, a kaliforniai Santa Monicában, 2010 augusztusában.

 

e v a v a r r o kollekció

 

NYOMOTT MINTÁK

– Exkluzív, körültekintően megválogatott Eva Varro nyomott minták, európai hatású design. Minden ruhához tökéletesen illő minták, Eva Varro által kiválasztva. Bátor, ugyanakkor ízléses megjelenést biztosít, amely tolakodás nélkül tűnik ki a tömegből.

– Nem fakul, nem színeződik.

SZÍNEK – a legfrissebb Európai Színgyűjteményből választva, magukban foglalva az évszakokra vonatkozó előrejelzéseket, az előttünk álló színtrendek élére állítanak téged.

 

e v a v a r r o kollekció


FORMA&STÍLUS

e v a v a r r o
e v a v a r r o

– Eva természetes tehetsége párosítva technikai tudással és többéves tapasztalattal, együttesen adják meg minden egyes elemnek a könnyen viselhető, természetes megjelenést. Még az összetettebb ruhák is bámulatosan jól állnak. Vásárlóinknak fel kell készülniük a bókokra. Újra és újra ezt halljuk női vásárlóinktól, akik felhívnak minket, hogy köszönetet mondjanak, amiért a férjük évek óta először bókolt nekik, vagy az irigykedő megjegyzésekért a „csajos estéken” azoktól a barátnőktől, akik elképesztően drága ruhákban fele annyi figyelmet sem kapnak… 

– A nő tele lesz önbizalommal, és különleges aura veszi körül, amikor a ruhái varázslatosan kialakítottak, tudja, hogy minden tökéletesen áll, amiből a szabadság érzése ered.

– Köszönhetően a gyakorlatias tervezésnek, a minták fejlesztésének, a gyártási folyamatoknak, az Eva Varro tervezések könnyen felismerhetőek.

A minden egyes terv hátterében ott rejlő eredeti ötlet nem hígul fel a gyártási folyamatok során. Amit a vásárló kap, az eredetiség, és annak biztos tudata, hogy nem fog elvegyülni a trendi, de mindig ugyanolyan „fashioniszták” tengerében.

– Hollywood- CA, Paris-France, Milano-Italy, csupa olyan helyek, amellyel Eva Varro kapcsolatban áll. Az eredmény: mindig trendi új darabok, amelyek megfelelnek a divathullámoknak, vagy éppen azok előtt járnak, miközben megtartják a kollekció jellegzetes, ízléses megjelenését.

HANGSÚLYOK

e v a v a r r o kollekció– Az egyesült Államokban készül

– Példátlan minőség

– Hírességek legféltettebb titka

– Kiváló ár: az általános áruházi konfekció ruházat felett, de a túlárazott európai designer márkák alatt.

 

AJÁNLJUK

– Kettős céllal: mindennapi és alkalmi viseletnek, mindig kiemelkedik.

– Viselet utazáshoz. Könnyű csomagolni, a legkisebb csomagban is elfér. Nem kell vasalni: csak előhúzod és már viselheted is. Kényelmes szélsőségesen meleg és párás éghajlaton is.

– Tökéletes és problémás alakra is: a rugalmasságuk miatt a ruhák minden testalkathoz alkalmazkodnak.

– Még jobb, ha teljes öltözékként viselik, a felső- és alsórészeket úgy tervezték, hogy kiegészítsék egymást.

További információ

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top