Trend

A professzionális hajfestés titkai

Mindannyian átéltük már, milyen nagyszerű érzés frissen festett hajjal kilépni a fodrászszalonból. Lelkesedésünket azonban gyakran beárnyékolja a kétség: vajon sikerül-e sokáig megőrizni frizuránk ragyogását? Jó hír, hogy mostantól Önnek sem kell aggódnia hamar kifakuló hajszíne miatt. A WELLA ugyanis – a professzionális hajápolás iránti szenvedélyére és több mint 130 éves tapasztalatára építve – közkinccsé teszi mindazt a praktikus tudást, amely segít Önnek sokáig megőrizni hajszíne ragyogását.

A tündöklő és intenzív hajszínhez mostantól két dologra lesz szüksége: egy kiváló fodrászra és néhány professzionális termékre, amelyeket kifejezetten festett hajra fejlesztettek ki.

Ami a szalonok kínálta élményt illeti: nincs új a nap alatt. Egy profi fodrász szakértelme nem helyettesíthető semmi mással, ezért továbbra is érdemes a hajszínezést szakemberre bízni. Ahhoz, hogy frizurája a legjobb formáját mutassa, érdemes 4–6 hetente ellátogatni a szépségszalonba. A fodrászok többsége pompás hallgató és még pompásabb társalgó, ezért ne habozzon hozzájuk fordulni szakértő tanácsokért. Kérdezzen bátran!

A professzionális hajfestés titkai

 

Ahhoz, hogy sokáig élvezhesse tökéletesre sikerült frizuráját, meg kell óvnia azoktól a környezeti hatásoktól, amelyek veszélyt jelenthetnek a színére. Különösen a nap, a szél és a víz befolyásolhatja a hajszín tartósságát. Érdemes tudni, hogy hajunk mindig a végétől kezd fakulni – ettől tűnik kevésbé élettelinek a színe.

A megfelelő hajápoló termékek kiválasztása gyakran többszörös kihívás, hiszen hatékony, könnyen használható, mégis megfizethető megoldást szeretnénk találni festett hajunk számára – mindezt pedig lehetőleg a kényelmes otthoni ápolás keretein belül.

A WELLA mindig is értette és szem előtt tartotta vásárlói elvárásait – különösen, ha a minőségről, a használhatóságról és a megfizethetőségről van szó. Ennek fényében alkotta meg az új WELLA PRO SERIES termékcsaládot, melyet stylistok ihlettek, és a WELLA profi szakemberei fejlesztettek ki otthoni használatra. A WELLA PRO SERIES közelebb viszi Önt a fodrászszalonok kínálta élményhez!

Mostantól könnyedén kihozhatja frizurájából a legtöbbet: a festett hajra kifejlesztett Wella Pro Series sampon és kondicionáló már kapható a drogériákban, elérhető áron. Hogy miért fogja szeretni a WELLA Pro Series termékcsaládot? Mert a festett haj ápolására alkotott sampon optimális védelmet nyújt a károsodás ellen, miközben segít megőrizni a haj ragyogását és fényét. A kondicionáló pedig táplálja, hidratálja a festett hajat, miközben megóvja a frizurát a színezés, fésülés és formázás okozta roncsolódástól.

A professzionális hajfestés titkai

 

Szőkítteti vagy világosíttatja haját? Ebben az esetben hajszálai valószínűleg szárazabbak, ezért nagyobb mennyiségű hidratáló tápanyagot igényelnek. A kihívásra a Wella Pro Series Repair sampon és kondicionáló adja meg a tökéletes választ.

Mostantól bármikor kedvére kényeztetheti haját, élvezheti a szalonfrissességű frizura komfortos érzését, és elkápráztathatja környezetét ragyogó hajszínével!

Mivel azonban a képek gyakran többet mondanak minden szónál, a WELLA egy rövid videóban foglalja össze a festett haj professzionális ápolásának titkait – az Ön kényelme érdekében. Nézze meg és ossza meg barátaival!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top