Trend

Egy tűzről pattant szépség, Eva Longoria

A Született feleségek című sorozat Gabrielle-ként robbant be a köztudatba Eva, aki 1975. március 15.-én született a Texasbeli Corpus Christi városában. Gyermekkorában nem ábrándozott arról, hogy egykor ünnepelt színésznő lesz, hiszen a csillogás nagyon távol állt szülővárosától...

A négy gyermekes család legfiatalabbikaként látta meg a napvilágot. Gyermekkorában kapott hideget-meleget bronzosan fénylő bőre és barna haja miatt, hiszen nővérei szőke hajú, kék szemű lányok voltak, így joggal érezte, hogy kilóg a sorból.

Már csak egy lépés a hírnév

Kineziológiából szerezte diplomáját és közben 1998-ban Miss Corpus Christi-nek választották. Eva nagyon sokat köszönhetett a címnek, hiszen a nyeremények közt kapott egy ösztöndíjat, mellyel meg sem állt Los Angelesig, ahol részt vett egy modell- és tehetségkutató versenyen. Minden díjat elnyert, így nem csoda, hogy felfigyeltek rá és szerződtette egy színházi ügynök.

Eleinte kisebb szerepeket bíztak rá különféle szappanoperákban és játszott a General Hospital, a Beverly Hills 90210 és a Gazdagok és szépek című sorozatokban.

Karrierje 30 évesen indult be, mikor az apróbb szerepek után elsőként kapta meg a Született feleségek egyik főszerepét. Gabrielle Solis karaktere meghozta számára a világhírnevet és ettől kezdve nem volt megállás! A sorozat sikert sikerre halmozott – 208 országban játszották és számtalan rangos jelölést kapott. Egymás után kétszer – 2005-ben és 2006-ban – is bezsebelték a Golden Globe-díjat a Legjobb vígjáték tv-sorozat kategóriában.

Nagyszájú lányból született feleség

2002-ben hozzáment Tyler Christopher sorozatszínészhez, majd két év házasság után elvált férjétől. Ekkor belevetette magát a szingli életbe és amerre csak járt elcsavarta a férfiak fejét, de nincs min csodálkozni, hiszen férfi legyen a talpán, aki ellen tud állni egy igazi latin szépségnek.

Így történt ez 2004-ben Tony Parkerrel is, aki a San Antonio Spurs NBA kosárlabdacsapatának játékosa. Ismeretségük a csapat öltözőjében kezdődött, mikor Eva apukájával kilátogatott egy kosármeccsre. Tony rögtön felfigyelt a nála 30 cm-rel alacsonyabb, apró termetű, törékeny dívára. Randi randit követett és kapcsolatuk töretlennek látszok. Bár 2005 szeptemberében volt egy kis mosolyszünet – állítólag Tony túl közel került volt barátnőjéhez -, de nem tartott sokáig, hiszen egy hónappal később ugyanott folytatták románcukat, ahol abbahagyták, sőt!

A kibékülésből hamarosan eljegyzés lett, így az amerikai ara teljes gőzzel vetette bele magát álomesküvőjének megszervezésében. Tony-t kicsit zavarta a nagy felhajtás, de kénytelen volt elfogadni, ugyanis a színésznő igen temperamentumos. A menyegzőt 2007-ben tartották meg Franciaországban, ahova Hollywood nagyágyúi is hivatalosak voltak.

Eva nem csak a boldogságáért vívta meg harcait, hanem felküzdöttet magát az „A” osztályos sztárok közé is.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy 2005-ben a L’Oréal Paris a cég és a márka új nagyköveteként mutatta be Evát, aki igézően gyönyörű latin megjelenésével és kimagasló tehetségével tökéletesen illik a L’Oréal Paris „álom-csapatába”.

Eva Longoria a L’Oréal Paris több termékének kölcsönzi arcát, szépségét. Képviseli az Elséve hajápolókat, kedvenc színeinek, a Color Riche Sztárok titkai rúzsok és a Color Appeal Trio Star Sectrets szemhéjfesékek nagykövete. Újabban a L’Oréal Paris 10 perces hatóidejű hajfestékének arcaként láthatjuk.

 

A L’Oréal Paris szépségnagykövetei

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top