Trend

Dove tusfürdõk





Dove Kényeztető Krémtusfürdő

A Dove Kényeztető Krémtusfürdő Dove Aktív Hidratálókat tartalmaz. A hidratáló bőrazonos lipidek a meleg víz segítségével kényeztetik bőrödet. Mélyen behatolva a bőrbe segítik a természetes vízháztartás fenntartását. Gazdag krémes habja kényezteti bőrödet és érzékeidet.







Bőrfrissítő Hidratáló Tusfürdő


Varázsold a fürdést élénkítő és ápoló élménnyé! A Dove Bőrfrissítő Hidratáló Tusfürdő aktív hidratálók és Oxigén-friss illat kombinációját tartalmazza. Felfrissíti testedet és érzékeidet, miközben bőrödet puhává és selymessé varázsolja.






Dove Bőrfeszesítő Tusfürdő


A speciális összetételű Dove Bőrfeszesítő Tusfürdő előkészíti a bőrt a Dove Bőrfeszesítő Testápoló és a Dove Intenzív Bőrfeszesítő Gél-Krém aktív részecskéinek könnyebb felszívódása érdekében. Már a Dove Bőrfeszesítő Tusfürdő is nyújt feszesítő hatást, a benne található algakivonattal elősegíti a szövetek természetes víztelenítését. Napraforgóolaj és aktív hidratálók kombinációja feszesebbé teszi a bőr szerkezetét, és feltölti a bőr természetes nedvességtartalmát.








Bőrrevitalizáló Masszázs Tusfürdő

A Dove Bőrrevitalizáló Masszázs Tusfürdő masszázs gyöngyöket, Dove Aktív Hidratálókat és nélkülözhetetlen olajokat tartalmaz. A fürdővíz melegének segítségével a felszabaduló olajok serkentik és ápolják bőrödet és kényeztetnek.






Dove Bőrnyugtató Ásványi Tusfürdő

A Dove Bőrnyugtató Ásványi Tusfürdő fontos ásványi anyagok és aktív hidratálók kombinációját tartalmazza. Így egyszerre nyugtatja és selymessé varázsolja a bőrt.






Dove Supreme Silk bőrpuhító selyem tusfürdő



Dove Supreme Silk Bőrpuhító Selyem Tusfürdő – különleges összetétele tiszta selyemkivonatot tartalmaz.
• visszaadja bőröd természetes, selymes ragyogását
• a gyönyörűen sima, puha, selymes tapintású és kinézetű bőrért

Hogy bőröd természetesen szép legyen, akár a selyem.






Dove Supreme Silk intenzív bőrápoló krémtusfürdő



Az olaj különlegesen ápoló hatása egy selymes krémtusfürdőben. Egyedülálló összetétele tiszta selyemkivonatot, makadámia olajat és gazdag Dove hidratálókat tartalmaz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top