Trend

Nevetõ autós

Egy madridi sebészt azért függesztettek föl állásából, mert az orvos mobiltelefonján alkudozott egy használt autóra. <br>Mûtét közben.

Németország

Rita Hefler eltökélt asszony. 19 év alatt kilencszer próbálkozott jogosítványt szerezni, utoljára már sikerrel. Az első nyolc alkalommal Rita arról panaszkodott, hogy nem szereti a szűk helyeket – mint például az autó –, illetve a furcsa férfiakat. Kilencedik vizsgáztatója egy hölgy volt.

Egy szerelmes német hatalmas betűkkel azt festette egy autópálya fölötti hídra: Szeretlek, Gabi. Ezt megismételte a következő hídon is. Néhány nappal később a harmadik hídon ez állt: Én is, Werner, Thomas, Rainer, Jürgen, Peter, Dieter és Karl.

Visító szirénával és villogóval közlekedve egy mentőautó sofőrje nyolc piros lámpán hajtott át, csak hogy kedvenc szappanoperájának kezdésére hazaérjen. Végül nem látta az epizódot, mert a rendőrök megállították, és kilenc szabálysértés miatt tettek ellene feljelentést. Gyorshajtásért is.

Amerika

Amerikában, Little Rockban (Arkansas állam) drive-in templom nyílt. A hívők behajtanak, imádkoznak, de közben nem kell kiszállniuk a kocsiból.

Montanában (USA) az autós az általa elütött döglött vadat beviheti egy étterembe, ahol megsütik neki, hogy megehesse. A jelszó: You kill it, we grill it. Csörgőkígyóból fogy a legtöbb.

Egy éjszakai gyorshajtáson ért amerikai azzal védekezett az őt elfogó rendőrök előtt, hogy mivel vámpír, még hajnal előtt haza kell érnie.

Anglia

Egy angliai pékmester autó formájú süteménnyel kedveskedik a környékén lakó és sikeres vezetői vizsgát tevőknek. Aki megbukik, az is kap sütit, de ebben az esetben összetört orrú kocsit formáz a mester.

Paul Morris feledékeny ember. Ezért, amikor hazaér, autója kulcsát kutyája nyakövére akasztja, s amikor újra elindulna, nem kell a kulcsot keresni, elég csak füttyentenie.

Franciaország

Marseille-ben súlyos balesetet okozott a tamagochi. Egy nő által vezetett kocsiban megszólalt a kis játék, s miközben a sofőr megpróbálta megnyomni a megfelelő gombot, hogy „megmentse” kis kedvence életét, nekihajtott egy fának és elveszítette a sajátját.

Egy francia papot gyorshajtáson értek. A bíróságon azt vallotta, hogy az ördög szállta meg őt, mert a gázpedált ismeretlen erő nyomta mélyre, elméjét pedig a gonosz homályosította el. Philippe Laguiere atyát 100 ezer forintnyi pénzbírsággal sújtották, és hat hónapra bevonták a jogosítványát.

Franciaországban bevezették, hogy a jogosítványért vizsgázók levélben kapnak értesítést arról, hogy átmentek-e, vagy megbuktak. Korábban sok vizsgabiztost ért inzultus a megbuktatott tanulók részéről.

Ausztrália

Ausztráliában egy egész brigád útfestő munkást bocsátottak el egyszerre. Az ok: mikor a burkolati jeleket festették egy országúton, egy, az út közepén fekvő döglött kengurun is áthúzták a vonalat, mert nem akarták arrébb vonszolni az állatot.

Spanyolország

Madridban megtámadtak két közterületi felügyelőt. A násznép és a pap rontott rájuk, mert míg ők a szertartáson voltak, azok bírságcédulákat raktak az összes kocsira, ami a templom közelében tilosban várakozott.

Kanada

Parkolni tilos tábla alatti felirat egy Calgary-i (Kanada) fogorvosi rendelő mellett: “Csak fogorvosok részére – a tilosban parkolók kezelést kapnak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top