Trend

Varázslatos számok – varázslatos színek

A feng shui sokezer éves távol-keleti tudomány, és napjainkban már a nyugati országokban is egyre inkább a hétköznapok részévé válik. Miért ne lehetne az esküvõn is eszerint díszítenünk - például gyertyákkal?

Kapcsolaterősítő

A tárgyak, azok színei, formái és a fények hatást gyakorolnak ránk aszerint, hogy az általuk kiváltott érzés kellemes vagy kellemetlen, tetszik vagy sem. Ha párkapcsolatunkat erősíteni szeretnénk, a feng shui azt javasolja, hogy használjunk velünk harmonizáló színű gyertyát esküvőnkön, az azt követő vacsorán és a nászéjszakán. Hogy megtudjuk, milyen színű gyertya illik hozzánk, születési dátumunkból kell kiszámolnunk az ún. kua-számot.

Kua-szám

A számot úgy kapjuk meg, hogy a születési dátumunk számjegyeit összeadjuk, míg egyjegyű számot nem kapunk – kivéve a 10, a 11 és a 22. Ha megvan a számunk – mindkettőnknek külön-külön -, már csak ki kell keresni az alábbi felsorolásból, hogy milyen színűek legyenek a gyertyáink (fontos, hogy a pár mindkét tagjának színei szerepeljenek a díszítésben!).

1 fehér

2 – sötétkék

3 – narancssárga

4 – citromsárga, krémszínű

5 – zöld

6 – türkiz

7 – világoskék

8 – rózsaszín, barack

9 – piros

10 – bronz

11 – ezüst

22 – arany

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top