Trend

Hûségeskü a szabad ég alatt

Manapság rendkívül divatosak a kültéren tartott esküvõk. Sok esetben a külsõ tér díszítése egyszerûbb, mint egy teremé, mivel a természet elvégzi munkánk nagy részét - saját szépségeivel.

Kültéri esküvők

A kültérnek azonban van egy nagy hátránya: általában hiányzik a középpont, amit a templomban vagy a kápolnában az oltár biztosít. A legtöbb tervező egyetért abban, hogy a fókuszpont létrehozása a külső szertartás látványossá tételének leglényegesebb eleme. Egy boltív tökéletes megoldás arra, hogy megfelelő módon keretbe foglalja a menyasszonyt és a vőlegényt a ceremónia alatt. A boltív állhat léggömbökből, habos, fehér tüllből és zöld borostyánból. Ez utóbbi azért is tökéletes választás, mert a borostyán a hűséget jelképezi. A kecses, törékeny megjelenésű fikuszfák kitűnően megfelelnek az üres helyek kitöltésére, illetve a boltív mögött háttérként szolgálhatnak.

Léggömbök

Egyre több pár használ léggömböket esküvői partija dekorációjaként. Ha csak szűkös anyagi javak állnak rendelkezésünkre, a léggömbök kevésbé költséges lehetőséget biztosítanak, mint az óriási, friss virágokból álló kompozíciók, az üres teret pedig ugyanolyan hatékonyan kitöltik. Egy léggömbökből álló óriási asztaldísz bámulatos hatást eredményezhet, és töredékébe kerül egy körülbelül azonos méretű, virágokból összerendezett kompozíciónak.

A léggömb feldíszíti, élettel, vidámsággal telíti az érdektelen, barátságtalan helyeket is. Romantikus megoldás, mikor lufik tucatjaiból óriási szívet állítunk össze, s két nagy lufifürt közé helyezzük. Fehér tüllfüzérrel lehet őket összekötni, ez fogja össze a látványt, ugyanakkor kellő lágyságot biztosít a kompozíciónak. Az esküvői tortát is egyedien díszíthetjük léggömbökkel – csodás látványtrükköket alkalmazhatunk, melyek segítségével egy kisebb, jelentéktelenebb, olcsóbb torta is lenyűgözővé válhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top