Trend

Christina fél, hogy kiadják korai dalait

A helyzet az, hogy Christina Aguilera valahol a "gitchy-gitchy-ya-ya-ya-ya" és a M-I-C-K-E-Y M-O-U-S-E között felvett egy albumot, amit sehogy sem szeretne, hogy napvilágra kerüljön. Hogy ennek mi az oka, azt azért sejthetjük…

A 20 éves popsztár annyira feldühödött, hogy két kiadót és egykori producereit is feljelentette. Reméli, ezzel eléri, hogy az említett jómadarak felhagynak azzal a szándékukkal, miszerint kiadják azt a demót, melyet Christina még 14 évesen készített, valószínűleg akkor még csiszolatlan(abb) stílusában.

A múlt hét pénteken, Los Angelesben beadott keresetben Christina Aguilera kérte, hogy előzzék meg a Just Be Free kiadását. Az említett demó egy olyan anyag, amelyen a címadó dal is szerepel, s emellett még 12 olyan felvétel, melyet Robert Allecca és Michael Brown producerekkel vett fel, két évvel azután, hogy az énekesnő szerepelt volna a The New Mickey Mouse Clubban.

Most, hogy Aguilera nemzetközi szupersztár lett, a két producer állítólag úgy döntött, hogy eladják az anyagot a Warlock Recordsnak, mely a tervek szerint június 19-én adná ki. Abban már csak reménykedni tudunk, hogy nem szerepel a dalok repertoárjában a The Greatest Love Of All című, melyet Christina még egykor énekelt a Star Search (Sztár kerestetik) című műsorban 8 évesen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top