Trend

Cher Barbie baba lett

Az nem titok, hogy a játékgyártó cégek elõszeretettel formáznak meg hírességeket babaként. A szerencsések már láthatták életnagyságú babaként a Kid Rock tagjait, és ne is beszéljünk az N'SYNC-rõl, kinek Barbie (vagy inkább Ken) másai már évek óta kelendõek a piacon.

Most pedig Cher került sorra. A cinikus szemlélődők persze állíthatják, az énekesnő már annyi plasztikai műtéten esett át, hogy igazán megérdemelte, hogy végre plasztikból is megformázzák. A nagy ötlet kitalálója egyébként ki más is lehetne, mint a Mattel, hiszen a cég a barbie-piacon szinte monopolhelyzetben van. A baba egyébként május 28-án került az üzletekbe. Akinek nincs esélye eljutni egy olyan áruházba, ahol kapható, az ellátogathat a www.barbiecollectibles.com -ra, itt ugyanis szintén lehet rendelni belőle. Na, és ne feledkezzünk el a ruháról! A jelmezt Bob Mackie tervezte, a kollekcióhoz tartozik egy boa és a szexis estélyi ruha. Külön figyelmet szenteltek az arc szinte szoborszerű megformázásának, és az erős smink rajzolásának. Szinte, mintha élne…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top