Trend

A nõ, aki mellett elment a tavasz

Mindenki ismeri Gyetvai Évát? Ha nem, akkor most bemutatom: az Elsõ generáció Juditja, a Találkozások címû mûsor egyik mûsorvezetõje az RTL-en, egyetemi hallgató, és közben egy reklámiroda munkatársa.
  • Tanultad valahol ezt a szakmát?

    Úgy gondolom, hogy ahhoz, amit csinálok, nem kell igazán szakma, csak jó beszédkészség, jó megjelenés és jó kapcsolatok. Elég sokat álltam a kamera előtt, és állok ma is. Dolgoztam modellként, úgyhogy hamar meg kellett ismernem, melyek ennek a szakmának a buktatói.

  • Hogy kerültél a Találkozásokba?

    Már korábban is dolgoztam tévében, most felhívtak, és mondták, hogy megint terveznek velem valamit. Egy olyan műsort, amely ismert személyiségek magánéleti dolgairól fog szólni. Nekem nagyon fontos volt, hogy ne egy tipikus pletykamagazinban szerepeljek, és a Találkozások nem az.

  • Sokat dolgozol. Hogy osztod be az idődet, hogy néz ki egy napod?

    Felkelek reggel, elkezdem a munkát, és éjjel egy óránál előbb nem érek haza. Csinálom a tv-t, a reklámokat, szerepléseket, interjúkat. Előbb-utóbb mindenképpen fel kell állítanom egy fontossági rangsort. Amikor este felhívnak a tv-ből, hogy változott a program, másnap délben fotózás lesz, délután adás, kisebb idegrohamot kapok. Vagy amikor az egyik munkahelyemről a másikra tartva enyhe identitászavarom támad. Őrület, nem? De ez nem tarthat tovább néhány hónapnál, így a lényeg vész el. Olyan helyre, ahol meg kell jelenni, nem lehet karikás szemekkel és fáradtan beesni. Hamarosan el kell majd döntenem, hogy melyik munka marad az életemben.

  • A rohanás miatt mi marad ki az életedből?

    Minden. 3 hete nem jutok el bevásárolni, napi szinten sem. Ilyenkor gondolkozom el azon, hogy ez nem élet. A magánéletem teljességgel megszűnt. A családomra nincs időm, nincs időm olvasni, tévézni, főzni. Pedig imádok főzni.

  • Apropó, mi a hobbid?

    Igazán nincs hobbim, de ha a szabadidő eltöltését nevezhetem annak, akkor a színjátszás a hobbim. Ha tudok időt szakítani rá, első utam most is Földessy Margithoz vezet. Öt éve járok hozzá színészmesterséget tanulni.

  • Ha éppen nincs ennyi dolgod, hogyan szervezed napjaidat?

    Otthonülő típus vagyok. Decemberig úgy zajlottak a napjaim, hogy munka után hazamentem, bevásároltam, főztem, tettem-vettem. Nagyon szeretek egyedül lenni otthon . Ettől tudok feltöltődni. Az ember magányában újraértékelheti a gondolatait, és mostanában pont erre nincs időm. Még csak 25 éves vagyok, de már tudom, hogy az embernek nem ér annyit semmi, mint a boldogság, kiegyensúlyozottság, barátság, a család és a lelki béke. Szeretném érezni a természetet, kiszabadulni pár napra a városból, elmenni kirándulni. Észre sem vettem ebben a nagy rohanásban, hogy egyik napról a másikra levettem a kabátot, cipőt cseréltem, és elment mellettem a tavasz.

  • A lélek mellett mennyit foglalkozol a külsőddel?

    3 hetente kötelességszerűen elmegyek fodrászhoz, havonta egyszer kozmetikushoz. Ez belső igény nálam. Soha nem azért foglalkoztam magammal, mert modell voltam, vagy mert képernyőztem. Tény, hogy most már nem mehetek ki az utcára lenőtt hajjal, ápolatlanul, kötelező igényes külsővel megjelennem.

  • Az Első generációban negatív szerepet játszol. Jól érzed magad benne?

    Judit talpraesett, magabiztos, öntörvényű nő, aki sokat dolgozik, elérte vágyait, karrierista és rámenős. Én nem ilyen vagyok. A sorozat forgatásának kezdetét követően részt vettem egy vacsorán, ahol a rendező és a stáb először láttak engem olyannak, amilyen civilben vagyok. Kellemesen csalódtak bennem.

  • Gyerekek, család, házasság?

    Régen úgy számoltam, 20 éves koromban már lesz gyerekem és férjem. Biztos azért, mert négy kisebb testvérem van. Nagyon sok időt töltöttem velük, nagyon megszerettem a gyerekeket. Voltaképpen mindig gyerekekre vágytam. Ha kimondom, magam is mosolygok ezen. Amit mai fejjel reálisnak tartok az az, hogy öt év múlva, 30 éves korom körül szülök gyereket. Addig az iskolát is befejezném.

  • Gondoltad, hogy egyszer ilyen tempóban fogsz élni?

    18 éves koromig eléggé visszahúzódó voltam. Nem szerettem szerepelni. Amikor először modellkedtem egy sminkbemutatón, a magam számára is teljesen megdöbbentő volt, hogy mennyire élveztem. Nem is izgultam, sőt az járt a fejemben, mikor lesz újabb lehetőségem megmutatkozni. Azóta ez az életem. Ha nehéz is, fárasztó is, szívesen csinálom.

  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top