Trend

Tönkrement barátság

Steven Spielberg elválaszthatatlan jó barátja a nála jóval fiatalabb rendezõnek, Cameron Crowe-nak, aki épp a múlt héten vett át egy Oscar-díjat a Majdnem híres címû filmjéért. Most azonban úgy hírlik, a barátságnak vége.

A harag oka: Tom Cruise

Mindkét rendező Tomot szemelte ki főszereplőnek következő filmjéhez. Crowe már forgatja a Vanilla Sky című produkciót, és Spielberg arra számított, hogy április elejétől Cruise már az ő új sci-fijében fog dolgozni.

Csúszónap

Csakhogy Crowe-ék csúsznak. Szemtanúk szerint Spielberg nagyon hangosan, nagyon csúf szavakkal illette Crowe-t, amikor hírét vette, hogy a Vanilla Sky stábja egy teljes nap szabadságot kapott Camerontól. A rendező ugyanis inkább az Amerikai Rendezők kamarájának ünnepélyes díjkiosztóján vett részt, ahol komoly esélyei voltak a díjra a Majdnem Híres c. filmben nyújtott munkájáért.

Cruise védelme

Viszont mások szerint inkább Cruise felelős a bonyodalmakért. A forgatást azok a biztonsági intézkedések lassítják, amelyeket azóta vezettek be, amióta kiderült, hogy Cruise elhagyja Nicole Kidmant, méghozzá éppen filmbeli partnere Penelopé Cruz kedvéért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top