Trend

Magyar sztárhírek

Alig vártuk, hogy angol akcentussal hallhassuk Koltai Lajos nevét az Oscar átadáson. Nem sikerült. De itt a három és fél kilós kis Kamarás: Igor. A nagy Kamarás pedig újabb akcióba lendül, most a vásznon. Muzsikusaink? Mint a madarak, kirepültek.

Réz és Oscar

Megvolt az Oscar-díj átadás, és sajnos sem Koltai Lajos Malenaban nyújtott operatőri munkája, sem Marozsán Erika a One Day Crossing c. rövidfilm főszereplője nem nyert díjat, így csak Réz András Oscar-közvetítő nagykövetet idézhetjük:

„Hát nincs ezeknek szemük?!” Mellesleg, aki kíváncsi Réz András nem kevéssé szórakoztató hozzászólásaira filmügyileg és fesztiválkérdésileg, annak ajánlom figyelmébe az esztéta honlapját – lásd linkajánlónkat. (Itt jegyezzük meg, sajnos a frissítés nem erőssége a site-nak).

Megérkezett Kamarás Igor

Nem pletyka, hanem három és fél kilós tény, hogy néhány hete megszületett Kamarás Igor. Jelenti, jól van, csak a papa, Kamarás Iván, és a mama, Lengyel Rita akarták „elszemérmeskedni” a csöppséget, de a rajongók előtt nincs titok!

Indul az új magyar sorozat!

Első Generáció címmel elkészült az első magyar akció-sorozat, ügyeletes jóképű magyar színészfiúk, mint Hujber Ferenc, Kamarás Iván, Dózsa László, valamint divatos cicalányok és szintén módi sárm-titánok részvételével. Szinkronizált, a mi honi keblünkön melengetett sorozatunk – magyarról magyarra. Vérzik a fül, és főleg a tudat, hogy ennek így kellett történnie, de mit tegyünk. Deccit, mondaná a művelt angol, szóval: ez van. Azért mi őszinte kíváncsisággal várjuk az epizódokat, legfőképp a hasonló műfajú Európa Expressz mozifilm és a még korábbi Kisváros tévés sorozat bölcsességeinek magunkba szippantása után.

Híreink a muzsika világából

Itt a tavasz, és úgy szállnak el országunkból a valószínűleg magukat teljes joggal jobb sorsra érdemesnek tartó zenészek, mint a költöző madarak, csak azok télen. Elutazott New York városába Mester Tamás, a néhai Mester és tanítványai együttes énekese, egyelőre úgy néz ki, hogy örökre. Tegyük hozzá: több lemeznyi anyaggal a tarsolyában. Aztán ki tudja? Én azt mondom: úgy legyen, mert az azt jelenti; összejött az, aminek kellett.

Újvári Péter, az Up! zenekar ex-frontembere pedig Angliában próbálgatja hangszálait szintén néhány hete. Legközelebb meglátjuk, milyen híreket hozott nekünk sztárokról és ismert arcokról a csibe a nyuszival karöltve!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top