Trend

Súlyos gondok

Súlyos eset. Nyugodtan mondhatjuk ezt a kicsit talán durva kifejezést az Erogén Zóna énekesnõjére, hiszen ez így van. McPussy idén szilveszterkor lépte át a 150 kg-os súlyhatárt, ami azt jelenti, hogy más hasonló testsúllyal rendelkezõ popelõadónõ jelentkezésig, õ Európa legkövérebb pop énekesnõje.

Mc. Pussy után már nyugatról is érdeklődnek, hiszen az RTL Klub közreműködésével a német PRO 7 televízió is készít velük műsort. Az biztos, hogy nem kis mennyiségű ételt tud elfogyasztani a művésznő, hiszen mint azt a csapat frontembere, Don UndoRÍTÓ elmondta: “Egy evésre képes megenni 3 kacsát és 2 csülköt”.

Az Erogén Zóna együttes már a nevével is igazi megdöbbenést keltett a hazai könnyűzenei palettán. Érdekes stílusukkal azonnal a közönség kedvencei lettek. Az őket övező “őrülethalmazba” nagyon jól bele illik egy túlsúlyos énekesnő, akit ráadásul nem is akármilyen hanggal áldott meg az élet.

A csapat tavaly novemberben jelentette meg “Csóközön” című nagylemezét, amelyhez mind ez ideig egyetlen klip társult a “Sugar Baby Love” című feldolgozás opushoz. A srácok egyelőre nem is terveznek újabb maxit vagy videoklipet, hiszen már a következő nagylemezük munkálataira koncentrálnak. Az új album legkésőbb jövő karácsonykor kerül a lemezboltok polcaira.

A kiadó elképzelései szerint egy picit változna az új anyag stílusa az előző kettőétől, de ezzel kapcsolatosan a zenekar tagjai még nem állapodtak meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top