Trend

Sandra Bullock és a férfiak

Sandra Bullock nem az a típusú nõ, aki fél a magánytól. A 36 éves színésznõ visszaköltözött Los Angelesbõl texasi szülõvárosába, mondván, nem akar sztáréletet élni, és a házasságról is - legalábbis hollywoodi mértékkel mérve - szokatlanul régimódi elveket vall.

Bullock-féle hitvallás

– Annak, hogy egyedül élek csak egy hátránya van – mondja -, mindenki engem igyekszik férjhez adni, nemcsak a rokonaim, hanem a kollégáim is. Csak egyszer szeretnék férjhez menni, de akkor alaposan – nyilatkozta nemrég, amikor a róla és Benjamin Brattről szárnyra kelő pletykákról kérdezték. – Nem akarok hatszor elválni, nem akarok hatszor boldogtalan lenni. Keresem az igazit, és bárki bármit is mond, nem Bratt az. Egyrészt Julia Roberts kedvese, másrészt, bár együtt forgattuk a Beépített szépség (Magyarországon április 12-től) című vígjátékot, és a végén van is egy heves csókjelenetünk, azt hiszem, egyikünk fejében sem fordult meg, hogy szeretnénk összekeverni a valóságot és a játékot. Na jó, az enyémben talán egy kicsit. Elvégre Bratt nemcsak kedves és csinos, hanem spanyol származású is. Arról igazán nem tehetek, hogy imádom a férfiakat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top