Trend

Pamela lelke

A Columbia Tristar 50. évfordulójára rendezett ünnepségen egy rajongó arról faggatta Pamela Andersont, hogy boldogabb-e most a VIP sorozat sztárjaként, mint amikor a Baywatch-ban szerepelt.

A szőke bombázó elmondta: kifejezetten jól érzi magát a bőrében, és jó barátságot is kötött a sorozat egyik főszereplőjével, Natalie Rattanoval, aki a filmben egy Nicki Franco nevű pszichopata fegyverszakértőt játszik. Arra a kérdésre, hogy milyen volt egykoron David Hasselhoffal együtt forgatni, Pamela csak annyit mondott: „David kedves ember”.

Önmagáról úgy nyilatkozott: bár sokszor meggyanúsították azzal, hogy szemérmetlenül kihívó a külseje, s ezért kevésbé veszik komolyan a filmvilágban, mint más színészeket, de ez őt egyáltalán nem érdekli. A szakma megítélésénél sokkal jobban lekötik a figyelmét gyerekei, mégha azt is tartja róluk, hogy félelmetesek – sőt olyanok, mint a bomba. Ha nagyon felhergelik Pamelát, olyankor csak kedvenc zenéje, a WIG együttes muzsikája és a relaxáció segít. WIG-ék egy új zenekar, és hamar belopták magukat Anderson anyuka szívébe; stílusuk leginkább Kool and the Gangékhez hasonlít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top