Trend

A legrövidebb pop karrierek

Mindig csak arról lehet olvasni, hogy ki, hány hosszú éve van a könnyûzene rögös útján. Csak úgy repkednek az évtizedek. Most tekintsük át a legrövidebb könnyûzenei karriereket. Garantálom, találtok pár olyan nevet a listán, akikrõl álmotokban sem gondoltátok volna, hogy valaha énekeltek.

Telly Savalas

Legtöbben Kojakként ismerik, kopasz fejével és a róla elnevezett legendás nyalókával. Nos, Telly Savalas 1975-ben döntött úgy, hogy éneklésre adja a fejét. Ekkor volt sláger az If című dala. Teljesen véletlen, hogy ez volt a legrövidebb című sláger is, mely valaha No.1 volt. Ezen kívül egyetlen dalt énekelt még, amire viszont már senki nem volt kíváncsi, így visszament nyalókázni.

Naomi Campbell

Sajnos ő is abba a hibába esett, mint sok társa, vagyis “Modell vagyok, tehát tudok énekelni.” Naomi 1994-ben jelentette meg a Love and Tears című lemezét. Egészen a 40. helyre tornázta fel magát, majd ott is maradt. ( kép balra)

Nick Kamen

A férfi modellek szintén hibáznak, mint ahogy a mellékelt ábra mutatja. Bár ő magasabbra jutott, mint a fent említett hölgy pályatársa, hiszen 1985-ben No. 5 volt első dalával, az Each Time You Break My Heart cíművel. Utolsó dalát 5 évvel később lehetett hallani. Ez már csak No. 50 volt. Nick feladta…

Sid Owen

Első és utolsó slágere a Good Thing Going volt. Szerencsére elmúlt…, mint a fejfájás.

Big Brother People

Bátor volt és idióta. Kislemeze, a The Game című No. 72-ig jutott.

Krankies

A komikus házaspár dala a Fan’Dabi’Dozi volt. Csak két dolog választotta el őket attól, hogy daluk No. 1 legyen. Nem voltak humorosak, és nem tudtak énekelni. 1981-ben egészen egy hétig No. 71 volt a dal.

Andy Cole

A Manchaster United csatára szintén próbálkozott.

A csúcs a No. 68 volt.

David Hasselhoff

Ő aztán nagy szenzáció volt Németországban. De köztudottan a németeknek nincs ízlésük. Az Egyesült Királyságban egészen a 35. helyig úszott fel, az Only If I Could Say Goodbye című dalával. Pápuában egyszerűen úgy ismerik, “Az ember, aki beszél az autókkal”. (kép jobbra)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top