Tőled Tanultam cikkek

Így öleli magához először édesanyja arcát a baba – megható videó

A császármetszéssel született Agata úgy öleli magához édesanyja arcát, mintha mindig is ezt a találkozást várta volna. És valószínűleg ez is így volt.

Mivel az Agata névre keresztelt brazil kisbaba császármetszéssel született, nem közvetlenül a szülés után, csak pár perccel később találkozhatott először szemtől-szembe édesanyjával. Ez persze mindenképpen megható pillanat egy anya-gyerek kapcsolatban, de ez a baba olyan szokatlan ragaszkodással viszonyult anyukájához, hogy még az orvosok és ápolók is meglepődtek rajta.

Ahogy édesanyja mellkasára helyezték a kicsit, Agata anyukája arcára fonta kis kezeit, és eltántoríthatatlanul ölelte az asszonyt. Az egészből csak úgy ömlik a szeretet!

 

A 24 éves édesanya, Brenda Coelho de Souza egyébként nagyon boldog, hogy egészséges babának adott életet, és azt mondja, az anyaság máris a legjobb dolog, ami valaha történt vele.

 

Nézegess még több megható videót az NLCafén:

 

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top