Tőled Tanultam cikkek

Könnyekig meghatódott lánya őszinte levelétől az anyuka – videó

Gina gyönyörű levéllel köszönte meg édesanyjának, hogy egyedül is képes volt a legteljesebb szeretetben, a legnagyobb odaadással felnevelni őt.

Gina alig nyolcéves volt, mikor a szülei elváltak, két évvel később, édesapja tragikus halála után pedig végérvényesen csak az édesanyja maradt számára. Joanna tehát teljesen egyedül nevelte fel a lányt és öccsét, Gina pedig úgy döntött, az idei Anyák napja alkalmából ideje lesz hálát adni édesanyjának.

“Anya! Azért hívtalak ide, hogy rendesen megköszönhessek mindent, amit értem tettél. Tudom, hogy nem lehetett egyszerű egyedül felnevelni Michaelt és engem – de neked sikerült” – kezdi a levelet Gina.

“Rengeteg áldozatot meghoztál az évek alatt csak a mi kényelmünkért, de te sosem panaszkodtál érte. A te szereteted tett engem is odaadó emberré, mindig mások érdekeit nézem, mert te erre tanítottál. (…) Köszönöm, hogy nemcsak a saját terheidet vetted a válladra, hanem a miénket is.”

A videó legmeghatóbb pillanata talán, mikor a Gina a levél felolvasása közben ehhez a részhez ér: “Nem volt egyszerű, mert Michael és én nem voltunk könnyű gyerekek. Én állandóan viaskodtam veled, Michaelnek fejlődési problémái vannak – őszintén nem tudom, hogy csináltad”, mire édesanyja elcsukló hangon csak annyit felel, “hát szeretlek titeket”.

 

Good

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top