Tőled Tanultam cikkek

7 anyukatípus, akivel a suli első napján találkozhatsz

A sírós, a fotós, a buzgómócsing – íme egy kis gyorstalpaló az iskolakezdő gyerkőcök anyukáiból!

 A suli első napja izgalmas esemény – és nem csak az iskolakezdő gyerkőcök számára! A szülőknek talán még embert próbálóbb feladat, hogy megismerkedjenek a többi anyukával, apukával, tanító nénivel-bácsival… Most egy rövid – és semmiképpen sem komolyan veendő –összeállítással próbálunk lélekben felkészíteni, milyen anyukákra számíthatsz az első napon.

1. A szökőkút

Jó, ha van nálad egy-két extra zsepi, mert tuti lesz egy anyuka, aki patakzó könnyekkel veszi tudomásul, hogy a gyerkőce iskoláskorba lépett. 

2. A politikus

Nem kérdés, ki lesz az SZMK (szülői munkaközösség, ha még ezt sem tudnád) elnöke. A túlbuzgó anyuka, aki nem csak a saját gyerekének hozott sütit, és már az első napon rettegnek tőle a tanító nénik.

3. A menő csajok

Klikkek nem csak a gimiben léteznek! Készülj fel, hogy pár anyuka már az első napon összeszokott csajbandaként létezik, és nem igazán vágyik több barátnőre – meg se próbálj bekerülni.

4. A sofőr

A szuper elfoglalt anyuka, akinek épp csak annyi ideje van, hogy lefékezzen a suli előtt, és a továbbiakban is csak a vezetőülésen fogod látni.

5. A fotós

Tuti lesz nem egy anyuka, aki fényképezőgéppel és okostelefonnal felkészülve az első nap minden percét szeretné megörökíteni.

6. A leigázott

Ennek az anyukának egy egész garmadányi gyerkőce van – mind más osztályban. Számára rémálom a sulikezdés, és minden segítséget hálásan fogad.

7. A mindentudó

Mivel már a második gyereke kezdi a tanévet ugyanabban a suliban, ez az anyuka azt gondolja, nem érhetik meglepetések. Kéretlen tanácsok tömkelegére számíthatsz tőle.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top